Kövess minket!
  
     

Könnyen telepíthető napelemrendszerre van szüksége? – Válassza a Smartflower termékeket!

Könnyen telepíthető napelemrendszerre van szüksége? – Válassza a Smartflower termékeket!
2017, augusztus 29.

A 21. században egyre fontosabbá válik a környezetvédelem – és az energiatakarékosság fogalma, ezért nap, mint nap újabb technikai megoldásokkal szolgálnak a szakértők e téren. Mindközül a napenergia az, ami rendkívül népszerűvé vált, számos előnye miatt.

Ahhoz, hogy a napenergiát fel lehessen használni, napelem rendszert kell telepíttetni, amiből manapság számtalan típus létezik. Ha könnyen telepíthető innovációs berendezést szeretne vásárolni, válassza a Smartflower POP napelemes rendszerét!

A Smartflower napelem különlegessége abban rejlik, hogy a készülék a növények életritmusa alapján működik, vagyis a napelem úgy fordítja a „fejét”, hogy a legtöbb napsugarat össze tudja gyűjteni. A szakértők a Smartflower napelemek kivitelezése előtt több évig megfigyeléseket folytattak a napenergia felhasználásával kapcsolatban, és rájöttek, hogy a leghasznosabb, ha olyan rendszert fejlesztenek ki, ami a nap állásának megfelelően vonzza magába a napenergiát.

A Smartflower napelem rendszerével csakis előnyökre tehet szert leendő tulajdonosa, ugyanis rendkívül egyszerű telepíttetni, hatékony áramtermelést garantál a készülék és nem utolsó sorban intelligens hűtési rendszerrel bír, aminek köszönhetően hosszú élettartamú a termék, így évekre megoldhatja háztartásában a gazdaságos energiafogyasztást!

Sokan elég szkeptikusan szemlélik a napelemes rendszerek megtérülési idejét, ugyanis az ingatlantulajdonosok többsége e szempont miatt nem mer belevágni a beépíttetésbe. A Smartflower napelem rendszerrel rövid időn belül megtérítheti a telepítési költségeket, amit ráadásul az ausztriai gyártó garantál!

Ha modern megoldásokban gondolkozik, válassza a Smartflower napelem rendszerét! A berendezéseket az Esté Credit Side Kft. kínálatában megtalálhatja! További információkért keresse fel honlapunkat a www.rifeng-hoszivattyu.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-268-9757-es számon, vagy írjon e-mailt a speter.rifeng@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Az ideális térelválasztó – Varázsoljon különleges hangulatot otthonába harmonikaajtókkal!
Az ideális térelválasztó – Varázsoljon különleges hangulatot otthonába harmonikaajtókkal!

Az ingatlantulajdonosok számára kihívást jelent egy lakótér helytakarékos kialakítása, ez főként kis alapterületű lakások esetében okoz gondot, ezért a tér...

Close