Kövess minket!
  
     

Költöztesse értékeit sérülésmentesen és kényelmesen!

Költöztesse értékeit sérülésmentesen és kényelmesen!
2017, október 27.

Elérkezett az idő, amikor új otthonába költözik családjával együtt, és megbízható megoldást keres ennek lebonyolítására? Attól függetlenül, hogy kicsi vagy nagyméretű berendezési eszközökről és kellékekről van szó, biztos, hogy az Ön számára is rendkívül fontos a sérülésmentes szállítás. Bízza olyan csapatra a lakása költöztetését, amely tapasztalt, garanciát nyújt munkájára, és mindenben segít a költözés során!

A költözés soha nem egyszerű, rengeteg a teendő, és azt is ki kell találni, hogyan lehet biztonságosan becsomagolni mindent.  Fejtörést okozhat, hogy a virágok, törékeny tárgyak, látszólag becsomagolhatatlan dolgok milyen módon szállíthatóak sérülés nélkül. Az antik bútorok szállítása külön gond, hiszen ha megsérülnek, jobb esetben súlyos összegeket emészt fel a javításuk, rosszabb esetben olyan súlyosak lehetnek a károk, hogy a bútor menthetetlenné válik. Megfelelő előkészítéssel és lakások költöztetésével foglalkozó, hosszú évek tapasztalatával rendelkező cég megbízásával azonban elkerülhetőek a problémák!

Nem az Ön feladata, hogy értsen hozzá, és precízen bonyolítsa le a költözést, hiszen a gyakorlat és a megfelelő eszközök nélkülözhetetlenek. Lakások költöztetésekor, de akár antik bútorok szállítása esetén is rendelkezésére állunk! Különösen nehéz körülmények között is biztosítjuk komplett szolgáltatásunkat, igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint teljesíteni a ránk bízott feladatokat. Ha problémája van a megfelelő minőségű csomagolással, ebben is segítségére vagyunk. A BauerTeher akár azonnal is rendelkezésére áll, ha váratlan helyzettel szembesül, és rögtön meg kell oldania a költözést. Amennyiben bennünket választ iroda, raktár, vagy lakás költöztetése, esetleg antik bútorok szállítása alkalmával, jelentős összeget spórolhat meg, ugyanis Budapest területén belül nem számítjuk fel a kilométer-, emeleti és hétvégi díjakat! Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.bauerkoltoztetes.hu internetes oldalunkon!

Tudja biztonságban értékeit a csomagolástól egészen az új lakásban való elhelyezésig! Antik bútorai szállítását, lakása költöztetését nyugodtan bízza ránk! Vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-1-281-1881-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@bauerteher.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A legjobb program édesszájúaknak: desszertkészítő tanfolyam

A sütik imádói számára gyakori probléma, hogy nincs otthon valami finom desszert minden alkalommal, amikor megkívánják. Még ha fel is...

Close