Kövess minket!
  
     

Kézműves ezüst gyűrűk online rendeléssel

Kézműves ezüst gyűrűk online rendeléssel
2020, március 30.

Ékszerek vásárlásakor legtöbbször egyből a nagy ékszerboltok kínálata iránt érdeklődnek, hiszen a tömeggyártásban készült gyűrűk, karkötők és nyakláncok így megfizethetőbb árakon elérhetőek. A nagy volumenű gyártás miatt viszont sokszor a mennyiség a minőség rovására mehet, és az ékszereken rövid időn belül megjelenhetnek az elhasználódás jelei, nem is beszélve arról, hogy ezek az ékszerek nem egyediek, így másokon is találkozhatunk velük. A kézműves ékszerek, így réz- és ezüst gyűrűk, nyakékek, medálok és karkötők készítésekor sokkal nagyobb figyelem irányul a minőségre, hiszen nem gyártószalagon kerülnek kivitelezésre.

A kézműves ékszereket készítő ötvösmesterek a legjobb minőségű alapanyagokkal és több évtizedes szakértelemmel segítenek a réz- és ezüst gyűrűk, medálok, karkötők, fülbevalók készítésében. Az internet terjedésével pedig számos ilyen ötvösmester az interneten keresztül is tudja forgalmazni termékeit, így sokkal nagyobb közönséghez juthatnak el bárhol az országban. Ha kézműves réz- vagy ezüst gyűrűt, illetve más ékszert vásárolna, ismerjen meg egy nagy múltú ékszerkészítőt, akinek kínálatában garantáltan megtalálhatja az ideális darabokat!

A REA 2004. Bt. ötvösmestere nagy múlttal és számos díjjal rendelkezik az ékszerkészítés területén, és a népművészeti hagyományokat szem előtt tartva tervezi és készíti el réz- és ezüst gyűrűket, díszgombokat, medálokat, nyakékeket, fülbevalókat és karkötőket. Rcz Erika ékszerein számos fajtájú motívummal találkozhatunk, és webáruházán keresztül egyszerűen, kedvező áron megrendelhetjük azokat. Ezüst gyűrűik közt találkozhatunk tulipános, kupolás, liliomos, mozaikos, leveles és reneszánsz mintával rendelkező darabokkal, amik közt megtalálhatja az Önhöz vagy párjához illő darabokat. A művész egyedi igények esetén is segít a különleges ékszerek készítésében.

Amennyiben szeretne többet megtudni termékeiről és tevékenységéről, kérjük, látogasson el a www.raczerika.hu internetes oldalra, ahol egyszerűen válogathat az ezüst gyűrűk, díszgombok, medálok, nyakékek, fülbevalók és karkötők közül. Bármilyen kérdés esetén fordulhat hozzá a 06-30-542-5598-as telefonszámon, valamint e-mailben a raczekszer@gmail.com címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
onlinefehernemu.hu
Triumph Doreen melltartó a mindennapokra!

A nők számára az ideális melltartó megtalálása nem mindig egyszerű feladat, hiszen a megfelelő méret mellett a kényelem is elengedhetetlen...

Close