Kövess minket!
  
     

Készüljön egyedi, saját készítésű meglepetésekkel a családi ünnepekre!

Készüljön egyedi, saját készítésű meglepetésekkel a családi ünnepekre!
2018, július 26.

Hamarosan újra ajándékozásra kerül sor, ugyanis kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a családi ünnepeknek? Figyelemmel kísérik egymás névnapját, születésnapját és az egyéb jeles alkalmakat? Szeretne saját készítésű meglepetéssel kedveskedni, vagy segítene gyermekének a készülődésben? Egy kreatív hobby áruházban különleges kellékekhez juthat hozzá, és a felhasználásukkal egyedi ajándékokat készíthet a családi ünnepekre, sőt, megtalálhatja a dekoráláshoz szükséges elemeket is!

Az év során több alkalommal tartunk családi ünnepeket, hiszen mindegyikünknek máskor van a születésnapja, névnapja, de más alkalmak is adódhatnak, szeretetünk kifejezése jeléül pedig bármelyik nap okozhatunk meglepetést. Különböző feliratokkal díszített táblák, rózsapapírok és hasonló kellékek felhasználásával saját magunk készíthetjük el az ajándékokat. A családi ünnepekkor érdemes külön figyelmet fordítani a dekorálásra, hiszen ezzel vidám, egyedülálló hangulatot kölcsönözhetünk az otthonunknak.

Különleges eszközök és alapanyagok közül válogathat a Papelito 29 Kft. kreatív hobby áruházában. Kategóriánként jelenítettük meg termékeinket, így külön-külön találhatja meg az egyes eseményekre tökéletesen alkalmas kellékeket. A családi ünnepekre többféle rózsapapírt, körtáblákat, feliratokat, lufikat, gyertyákat és egyéb kiegészítőket szerezhet be kedvező áron. Rengeteg lehetőség közül választhat, bármilyen ötletét könnyedén megvalósíthatja. Érdemes időt szánni termékeink megtekintésére, ugyanis több ezer kellék áll rendelkezésére, amelyekből csodaszép ajándékokat készíthet, ha viszont célirányosan keres valamit, nagy segítséget nyújt az egyszerűen használható keresőnk. Látogasson el a www.papelito.hu internetes oldalunkra!

Tartsa meg különleges módon, egyedi ajándékokkal felszerelkezve a családi ünnepeket! Készítsen különleges tárgyakat könnyedén, és használjon fel szebbnél szebb díszítő elemeket a dekoráláshoz! Szerezzen be mindent egy helyen, kreatív hobby áruházunkban! Megrendeléssel és kérdéseivel keressen bennünket a 06-1-215-0506-os telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
vitaltrade.eu1800702
Kínzó fizikai fájdalom gyötri nap, mint nap? – Az infra matrac megoldást nyújthat!

A különböző ízületi betegségek szinte ma már népbetegségnek számítanak. Nemcsak az idősebb korosztály tagjait gyötörhetik kínzó fájdalmak nap, mint nap,...

Close