Kövess minket!
  
     

Készítsen gyönyörű ékszereket Swarovski ékszergyurmával!

Készítsen gyönyörű ékszereket Swarovski ékszergyurmával!
2016, december 1.

A szenvedélyes ékszerkészítők mindig keresnek valami új lehetőséget a kreativitásra, és az ékszergyurmával lehetőségük van újszerű, különleges ékszereket készíteni. Azonban nem csak a gyakorlottabb kezek tudják használni az ékszergyurmát, hiszen az egyik legegyszerűbb lehetőség arra, hogy ékszereket készítsünk. A Swarovski Ceralun ékszergyurma különösen népszerű az ünnepek idején, hiszen sokan kézzel készített ajándékot szeretünk adni a szeretteinknek, a gyurmába foglalt kristály pedig lehetőséget biztosít stílusos és egyedi ékszerek készítésére.

A Swarovski Ceralun egy kétkomponensű ékszergyurma, melynek kezelése rendkívül egyszerű. Nincs más dolgunk, mint összekeverni a két komponenst fele-fele arányban, majd a végeredményből kialakítjuk a végleges formát. Fontos, hogy bőrrel nem érintkezhet a gyurma, így csak gumikesztyűben szabad vele dolgozni. Az ékszergyurma kiválóan tapad a fémre, üvegre, műanyagra, fára, porcelánra és gumira is. Előre megvásárolt ékszeralapokat is ki tudunk vele tölteni, például gyűrűt, medált, vagy karkötőt. Miután a gyurmát a végleges formájára alakítottuk, belehelyezhetjük a csillogó strasszokat, utána pedig csak meg kell várni, hogy megszáradjon. Az így elkészült ékszer hőálló és vízálló is egyben.

A Swarovski Ceralun ékszergyurma különösen népszerű, ennek oka egyszerű kezelhetősége, és a tartóssága is, ugyanis ellentétben más gyurmákkal, nem potyognak ki belőle a kristályok bizonyos idő elteltével. Legyen szó ajándékról, vagy a saját ékszergyűjteményünk bővítéséről, a gyurmába foglalt kristály tökéletes választás!

Ha szeretne Swarovski Ceralun ékszergyurmát vásárolni, vagy érdeklik egyéb Swarovski termékeink, látogasson el honlapunkra! Tekintse meg kínálatunkat a www.strasszkiraly.hu webcímen, ahol tippekkel és tanácsokkal is ellátjuk Önt! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-391-9561-es telefonszámon, illetve a strasszkiraly@gmail.com e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mukoromplaza-hu_16no
Felkészülés az ünnepekre egyedi műkörmökkel!

Egyre több vendéget vár az ünnepek közeledtével, ezért műköröm alapanyagai is gyorsabban fogynak? Érdemes hangsúlyt helyeznie az egyedülálló színekre és...

Close