Kövess minket!
  
     

Kertészkedésre fel – Fieldmann kerti szerszámokkal!

Kertészkedésre fel – Fieldmann kerti szerszámokkal!
2017, április 24.

Éled a természet, elérkezett a kertészkedés időszaka. E tevékenységgel felfrissülünk, akárcsak növényeink. Remek kikapcsolódás, és sikerélményben is lehet részünk, ha növényeinket megfelelő módon ápoljuk. Ehhez elengedhetetlenek a minőségi kerti szerszámok, amelyeknek köszönhetően újjá varázsolhatjuk kertünket.

Ha belevág a kertészkedésbe, mindenképp Fieldmann kerti szerszámokkal tegye! A Fieldmann termékek tervezése, fejlesztése során fokozott hangsúlyt fektettek arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek a minőségi terméket kedvelő vásárlók elvárásainak: ezekkel a szerszámokkal könnyű a kerti munka, időt takaríthatunk meg segítségükkel, ergonomikusak, könnyen kezelhetők, maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és a műhelyben végzett munkák során, nem utolsó sorban biztonságosak. A termékcsalád széles eszközkínálattal várja a kertészkedni vágyókat, igyekszünk minden igényt kielégíteni. Az otthoni kertészkedés, ültetés egyik elengedhetetlen kelléke a megfelelő lapát. A Fieldmann kerti szerszámok családjában megtalálhatja a tökéleteset! Összecsukható alumíniumlapát, ami nemcsak a kerti munkák során használható, hanem télen a gépkocsiban is tárolható, mivel hólapátolásra is alkalmas! A Fieldmann termékekre jellemző ergonomikus kialakítás erre a lapátra is érvényes. Elektromos gépeinkkel is élvezet a kertben tevékenykedni! Hallott már a gyepszellőztetőről? Ez egy, a levágott fűmaradékoktól és mohától megtisztító folyamat, ami elősegíti a levegő keringését, a tápanyagok gyorsabb felszívódását, valamint fényhez juttatja a fű gyökereit. Erre a célra a legmegfelelőbb gyepszellőztetőnk, mivel kiváló ár-érték arányú termék! Könnyű kezelni, és kertje szinte új gyepköntösben fog pompázni!

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk a Fieldmann kerti szerszámokhoz, nélkülük ne vágjon bele a kertészkedésbe! A márka további termékeiért keresse fel a Pcland Online Kft.-t és válogasson kedvére a szerszámok között! Tájékozódjon a www.pcland.hu oldalunkon, kérdés esetén írjon e-mailt az info@pcland.hu e-mail címre, vagy hívjon a 06-1-700-2030-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Lépjen be a modern fürdőszobabútorok világába!
Lépjen be a modern fürdőszobabútorok világába!

Házunk minden pontját szeretjük igényesen kialakítani. Mikor vendégeket várunk, szeretnénk őket lenyűgözni egyedi megoldásainkkal, berendezésünkkel. Nagy büszkeséggel tölti el az...

Close