Kövess minket!
  
     

Hullámmasszázzsal a narancsbőr ellen! – Hatásos alakformálás már rövid időn belül!

Hullámmasszázzsal a narancsbőr ellen! – Hatásos alakformálás már rövid időn belül!
2017, június 22.

A narancsbőr leküzdésének érdekében rengeteg kozmetikumot vásárolunk, és szépészeti kezeléseken veszünk részt, de sok esetben a várt hatás elmarad. Napjainkban a hullámmasszázs nemcsak egészségünket szolgálhatja, hanem segíthet az alakformálásban is, és hatásos módszer a cellulitisz ellen!

A narancsbőr kialakulása összetett okokra vezethető vissza. Az elhízás mellett a másik jellemző ok a méreganyagok felhalmozódása, valamint a lassú vér- és nyirokkeringés, sajnos ezek folyamatosan gerjesztik egymást, ugyanis a növekvő zsírsejtek és a halmozódó salakanyagok egyre jobban gátolják a keringést, aminek az lenne a legfőbb feladata, hogy felszabadítsa a területet a káros anyagoktól.

Ha még nem próbálta ki a hullámmasszázst cellulitisz ellen, a lehetőség adott, hogy éljen a lehetőséggel! A kezelés lényege, hogy a lábakra, vagy, ha szükséges a derékra és a karra is, egy speciális, csizmához hasonló, légkamrás kezelőegységet húznak, amelyeket a hullámmasszázs gép folyamatosan felfújja és leereszti, ami olyan érzés, mint egy lágy, de rendkívül hatékony masszázs. A kamrák a folyamatosan felfúvódásnak köszönhetően tornáztatják az izmokat és az erek falát, emellett fokozzák a vérkeringést és a terület mikro-cirkulációját, amely akár ötvenszeresére is gyorsíthatja a nyirokkeringést! Ez a módszer előnyös élettani hatással bír szervezetünk sejtjeire és a szövetekre. A hullámmasszázs segít a lerakódott salakanyagok eltávolításában, vagy diéta, fogyókúra esetében hozzájárul a testünk által lebontott káros anyagok kiürítéséhez.

A hullámmasszázs a narancsbőr megszüntetésén és az alakformáláson kívül javítja közérzetünket, sokkal frissebbek, kipihentebbek leszünk a kezelés után, éveket fiatalodhatunk alkalmazásával!

Próbálja ki Ön is a hullámmasszázs az Erika Szépségszalonban! Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon a www.erikaszepsegszalon.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-35-300-760-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen az info@erikaszepsegszalon.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Növelje otthona értékét prémium minőségű, exkluzív fürdőszobai bútorokkal!
Növelje otthona értékét prémium minőségű, exkluzív fürdőszobai bútorokkal!

Napjainkban nemcsak a nappalink és a hálószobánk elrendezésére, bútorai minőségére kell koncentrálnunk, hanem az otthonunk többi helyiségére is, így a...

Close