Kövess minket!
  
     

Hozza formába magát a nyárra – Body Shape a XV. kerületben!

Hozza formába magát a nyárra – Body Shape a XV. kerületben!
2019, március 1.

Ugyan még csak most kezdődik a tavasz, sokan már január óta azon dolgoznak, hogy mire beköszönt a nyár, tökéletes formába hozzák magukat. Ilyenkor az emberek mindent bevetnek azért, hogy nyárra elégedettek legyenek testükkel és a vízparton bátran merjenek fürdőruhában mutatkozni. Ezért a rendszeres mozgás és az egészséges étkezés mellett további kiegészítő kezeléseket is igénybe vennének annak érdekében, hogy valóban azt az alakot érhessék el, amiről mindig is álmodtak. Ha Ön is ezt a tábort erősíti és valóban látványos végeredményt szeretne elérni, próbálja ki Budapesten a Body Shape vákuum terápiát, a XV. kerületben!

A Body Shape vákuum terápiával biztosan elérheti céljait az alakformálás terén. A Body Shape vákuum terápiának ugyanis a legnagyobb előnye, hogy kiemelkedően hatékony az alakformálásban, köszönhetően a kezelés során alkalmazott berendezésnek. A terápia során használt infravörös sugárzás mélyen hatol a szövetekbe, és ennek hatására a sejtanyagcsere fokozódik, beindul a méregtelenítő folyamat. Ez a korábbi alakformálási kezelésekhez képest sokkal intenzívebb és gyorsabb a már említett infravörös sugárzás hatása miatt, ami fokozza a vér- és nyirokkeringést, tehát az edzés és egészséges életmód mellett így szinte gyerekjáték lesz elérni álmai alakját. A Body Shape vákuum terápia hatékonyságát fokozza a testmozgás is, ugyanis az izommozgásoknak fontos szerepe van a nyirokkeringés serkentésében. Minél intenzívebb a mozgás, annál hatékonyabban működik a nyirokrendszer, ezért van szükség a fekvő biciklire a kezeléshez használt berendezésben. A Body Shape vákuum terápia a méregtelenítésen kívül segít a narancsbőr elleni küzdelemben, így utóbbi jelenség sem akadályozhatja a fürdőruha, szoknya vagy a rövidnadrág viselésében a nyári időszakban.

Ha szeretné kipróbálni Budapesten a XV. kerületben a Body Shape vákuum terápiát, látogasson el a Ke-Ki Speedfitness Stúdióba! Nyerje vissza önbizalmát az alakformálási innovációval! Bővebb információkat a kezelésről honlapunkon találhat, amit a www.ke-ki.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon a 06-30-656-1782-es számon vagy írjon e-mailt az info@ke-ki.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fashionablekids.hu.19feb
Gondoskodjon a kicsi kényelméről új gyerekruha webáruház termékeivel!

Folyamatosan szüksége van a különféle kellékekre, hiszen gyorsan növekszik gyermeke? Szeretne minél jobb termékeket biztosítani, amelyekben kiválóan érezheti magát a...

Close