Kövess minket!
  
     

Hova fordulhatunk ausztriai juttatások igényével kapcsolatban?

Hova fordulhatunk ausztriai juttatások igényével kapcsolatban?
2016, október 28.

Ausztriában dolgozik, és további tartózkodását is tervezi, ráadásul családjával együtt, ezért szeretne minden fontos információhoz hozzájutni, ami az ausztriai szociális juttatásokat illeti? Célszerű minél hamarabb tájékozódnia, hogy az előírt határidőkön belül jelezhesse igényét. Ezzel a területtel foglalkozó szolgáltatónál érdeklődve alaposan tájékoztatják az ausztriai adózással, és az ausztriai szociális juttatásokkal kapcsolatban is.

Sokan döntünk úgy, hogy valamely külföldi országban folytatjuk életünket, és ha sikerül munkát vállalnunk, akár hosszú időn keresztül is ott tartózkodunk. Ausztria területe az egyik legkeresettebb, hiszen szomszédunk, és lehetőséget nyújt az igényeink szerinti elhelyezkedésre. Ha sikerült elhelyezkednünk, számos témával kapcsolatban tanácsos tisztában lennünk. Nem biztos, hogy megfelelően vagyunk informáltak az ausztriai adózással kapcsolatban, és előfordulhat, hogy a más-más ausztriai szociális juttatások kérvényezésének módjával sem vagyunk tisztában. A hiányzó információk beszerzése céljából legjobb, ha felkészült szakemberekkel dolgozó tanácsadó céget keresünk fel, akik részletesen tájékoztatnak bennünket, és alapos választ adnak felmerülő kérdéseinkre.

Gyors segítséggel, komoly háttérrel, hasznos és naprakész információkat nyújtva várja irodánk, ahol készséggel állunk rendelkezésére az ausztriai adózás, az ausztriai szociális juttatások, és egyéb, hasonló témakörök tekintetében. A munkavállalók érdekeit képviseljük, és igyekszünk minél hatékonyabban végezni a munkánkat azáltal, hogy a részletekre kiterjedően látjuk el tudnivalókkal. Látogasson weboldalunkra, a www.infoausztria.com –ra, ahol letölthető dokumentumokhoz is hozzájuthat!

Részesüljön Ön is gond nélkül az ausztriai szociális juttatásokból saját jogait illetően, és legyen naprakész az ausztriai adózás terén, hogy minél költséghatékonyabban tudja megoldani mindennapjait! Forduljon hozzánk kérdéseivel elérhetőségeink bármelyikén! Telefonszámunk a 06-70-5221999 –es, e-mailt pedig az info@infoausztria.com címünkre tud nekünk küldeni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen módon alakítsuk ki cukrászdánkat?
Milyen módon alakítsuk ki cukrászdánkat?

Cukrászda nyitását tervezi, amihez már megteremtette a szükséges feltételeket, de a részletek tervezése még Önre vár? Több szemszögből kiemelkedő fontossággal...

Close