Kövess minket!
  
     

Hogyan varázsoljunk nyári hangulatot otthonunkba?

Hogyan varázsoljunk nyári hangulatot otthonunkba?
2017, május 25.

A nyár küszöbén állunk, a meleg kabátok már a szekrény mélyén pihennek, lengébb ruháink pedig előtérbe kerülnek. Ne csak az öltözködésünket igazítsuk az évszakokhoz, hanem otthonunk kiegészítőit is. A változatosság nagyon fontos, igyekezzünk az élet minden területén alkalmazni!

A tavaszi nagytakarításon már túl vagyunk, most itt az ideje, hogy nyári hangulatot varázsoljunk lakásunkba, a megvalósításhoz különböző praktikák, ötletek állnak rendelkezésünkre, felhasználásuk csakis tőlünk függ. A nyárnak vannak alapvetői színei, mint például a kék, fehér, zöld, és az úgynevezett fagylaltszínek. Merjünk játszani ezeknek a színeknek az alkalmazásával, a megvalósításhoz különböző textilek, kellékek állnak rendelkezésünkre, akár saját kezűleg is alkothatunk dekorációs elemeket!

A hajózással, tengerrel kapcsolatos témák máig népszerűek, a különböző lakberendezési áruházak kínálatában mindig találhatunk olyan kiegészítőt, ami otthonunkba csempészi a vizek világát. Sokan keresik a matrózcsíkos mintázatot, függönyökhöz, párnahuzatokhoz ideális megoldásként szolgál. Ha hajózáshoz kapcsolódó dekorációt választ, és formákban gondolkodik, akkor ne felejtse el a klasszikus hajókormány alakzatot, és a kagylókat sem! Ha igazán fanatikusak vagyunk e tekintetben, nem feltétlenül kell hajókormány alakú tükröt vásárolnunk díszítéshez, akár egy bolhapiacról is beszerezhetünk valódi darabot belőle.

Ne csak dekorációban gondolkodjunk, hanem a lakótér átrendezésben is! Vannak olyan bútoraink, amiket nyáron inkább a teraszon tárolunk, és a hideg idő beköszöntével a belső térbe hozzuk. Most eljött az ideje, hogy újra kikerüljön a szabadba, de ha nem ragaszkodunk a hagyományokhoz, kísérletezzünk, a megszokottól eltérően akár egy másik kisasztal, szék is kerülhet a teraszra!

Ha nem csak nyári kiegészítőkkel szeretné megújítani otthonát, hanem kérdése is lenne átrendezéssel, lakberendezéssel kapcsolatos témában, forduljon cégünkhöz, a Formative Zrt.-hez! Kollégáink szakértelmükkel a tökéletes otthon megteremtésében segédkeznek! Belsőépítészeti szolgáltatásainkról honlapunkon, a www.formative.hu webcímen tájékozódhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-297-0562-es számon vagy írjon e-mailt az info@formative.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen a jó napszemüveg? – Ne csak az aktuális trend szerint válasszunk!
Milyen a jó napszemüveg? – Ne csak az aktuális trend szerint válasszunk!

A napszemüvegre napjainkban inkább divatos kiegészítőként tekintünk, vásárláskor ne csak dizájnját vegyük figyelembe, hanem azt is, hogy milyen UV szűrő...

Close