Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszunk szúnyoghálót? – Védje otthonát a rovarok ellen!

Hogyan válasszunk szúnyoghálót? – Védje otthonát a rovarok ellen!
2017, június 26.

A szúnyogháló legfőbb funkciója, hogy távol tartsa a rovarokat, bogarakat otthonunktól. Napjainkban a szúnyoghálók piacán rendkívül széles kínálattal találkozhatunk, beszerzéskor érdemes több szempontot figyelembe venni, hogy végül a legideálisabb terméket vásároljuk meg!

Mielőtt szúnyoghálót vásárolnánk, tisztázzuk le elvárásainkat a termékkel kapcsolatban, ugyanis napjainkban már a hálók kivitelezése, színe, sőt a felszerelési módja is eltérő, mindez befolyásolja végső döntésünket e téren. Még mindig kaphatók a klasszikus keretes szúnyoghálók, de egyre népszerűbb a redőnyhöz szerelt, lehúzható típus is, mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai. Ha dilemmába kerülnénk, érdemes szakember véleményét is kikérni!

Sokak számára befolyásoló tényező lehet a termékek ára is. Egy minőségi termékért előfordulhat, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, de az adott összegért cserébe olyan szúnyoghálót kapunk, ami hosszú éveken át szolgálja otthonunk védelmét a rovarok ellen! A végső árat befolyásolja a szúnyogháló anyaga és színe, továbbá a beszerelése is! Sokan azért nem kedvelik a szúnyoghálókat, mert rendkívül sok fényt elvesz otthonunk belső teréből. Ma már kaphatók olyan típusok is, amelyek nem olyan sűrű szövésűek, ennek köszönhetően kellő mennyiségű fény árad be helyiségeinkbe.

Az egyik legújabb innováció a szúnyoghálók terén az úgynevezett pliszé típus, ami a legmodernebb és legesztétikusabb megoldás! Könnyen kezelhető, harmonikaszerű szúnyogháló. Speciális kevlár szálakkal átszőtt anyag, ami erős és tartós védelmet biztosít. A pliszéháló alkalmazható nagyobb felületek lefedésére is, a legnépszerűbb a tolóajtós megoldás egyszerű és csendes záródása miatt. A pliszé szúnyogháló bármilyen külső hatásnak ellenáll, strapabíró, tartós darab!

Ha szúnyoghálót szeretne beszerezni, tekintse meg a Huszen Bt.-t kínálatát és válasszon minőségi terméket! További információkért keresse fel honlapunkat a www.naprakeszen.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-209-771-267-es számon vagy érdeklődjön e-mailen a redony@naprakeszen.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mi a komfortos nappali elrendezésének a titka?
Mi a komfortos nappali elrendezésének a titka?

A nappali megtervezése az egyik legösszetettebb és legbonyolultabb feladat, ugyanis ez a helyiség többféle funkciót tölt be otthonunkban, itt pihenünk,...

Close