Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sportcipőt gyermekünknek?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sportcipőt gyermekünknek?
2017, január 31.

A gyermekek tele vannak energiával, melyet általában szaladgálással, vagy egyéb mozgással szoktak levezetni. Sok gyermek a sportban találja meg a kikapcsolódást, ilyen esetekben pedig a szülő felelőssége, hogy a megfelelő sportfelszereléssel ellássa gyermekét. Mivel szinte minden sport sok futással jár, fontos kiválasztani a megfelelő gyermek sportcipőt.

A gyermek sportcipő a legfontosabb része egy sportöltözéknek, hiszen a futás rendkívül igénybe veszi a gyerekek lábát, ezért nem mindegy, milyen formájú és funkciójú cipőt választunk nekik. Nem érdemes multifunkciós cipőt választani, inkább vegyünk külön egy sétálásra és egy futásra alkalmas cipőt, ugyanis utóbbi sokkal hajlékonyabb, és jobban kíméli a lábat. A minőség meghatározó, ezért ne a gyermek sportcipőn akarjunk spórolni. Az olcsó és rossz minőségű cipő kényelmetlen lehet, és nem kíméli megfelelően a lábat, ráadásul hamar elhasználódik. A gyermek sport iránti szenvedélyét meghatározzák az első élmények, és ha nem érzi magát komfortosan a sportfelszerelésében, lehet, hogy idővel az egész sportolástól elmegy a kedve. A gyermek sportcipő mérete is meghatározó, fontos tisztában lennünk gyermekünk lábméretével, és olyan cipőt választani neki, amely rendesen levegőzik. Ajánlott egy centiméter helyet kihagyni a nagylábujj és a cipő orra között, így biztosítva van a lábfej mozgástere.

Nem elég akármilyen gyermek sportcipőt vásárolni, a legtöbb sport különféle futócipő-típust igényel: vannak általános futócipők, teniszcipők, és egyéb edzőcipők is, de mindenképpen érdemes egy olyan cipőt is venni, ami bármilyen aktívabb mozgás során ideális védelmet nyújt.

Ha szeretne minőségi gyermek sportcipőt vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.mesesgyerekcipok.hu webcímre, és tekintse meg választékunkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 240 9444-es telefonszámon, illetve az info@mesesgyerekcipok.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A tökéletes gofri titka
A tökéletes gofri titka

Nincs is ínycsiklandóbb reggeli, mint a frissen sütött gofri. Finom, tápláló, és tökéletesen illik a kávé mellé. Nem véletlen, hogy...

Close