Kövess minket!
  
     

Hogyan ültessünk balkonládába

Hogyan ültessünk balkonládába
2015, december 29.

A természet csodás és színekben pompázó világát becsempészve otthonunkba még különlegesebbé varázsolhatjuk azt. Ha háziállatunk vagy kisgyermekünk is van, és félünk, hogy bent baja eshet féltve őrzött növényeinknek, ültessünkbalkonládába, amely könnyen kihelyezhető párkányra vagy erkélyre egyaránt.

És hogy miként ültessünkbalkonládába?

  • Első lépésként foglaljuk össze, mire is van szükségünk. Írjunk listát a beszerzendőkről, és vegyük figyelembe, hogy milyen típusú növényt, milyen színű és méretű balkonládába szeretnénk ültetni.
  • Ha beszereztünk minden kelléket a következő lépésként vízlefolyó nyílást alakítunk ki – fontos, hogy a balkonláda rendelkezzen vízlefolyó nyílással, mert a pangó víz könnyűszerrel okozhatja a növények elpusztulását.
  • A talaj kiválasztása – minden növénynek mások az igényeik, így a virágföld összetétele, minősége is nagyon fontos. Érdemes az adott növényhezspeciálisan kikevert földet vásárolni.
  • A megfelelő tápanyag beszerzése – ez az egyik legfontosabb kellék az ültetés során, hiszen tápanyag nélkül a növények sem képesek az optimális fejlődésre.
  • Az ültetés végén kissé tömörítsük a földet a növények körül, és ügyeljünk rá, hogy elég hely maradjon a balkonládában az öntözés során belekerülő vízmennyiségnek is.

Az ültetés során kifejezetten fontos a balkonláda minősége. A könnyen rongálódó, időjárási viszontagságoktól eldeformálódó és sérülő edények veszélyeztetik növényeink optimális fejlődését és épségét. A rossz minőségű balkonládák könnyen szerkezetüket vesztik, így a talajba kerülhetnek mérgező anyagok, melyek a növények pusztulásához vezethetnek.

Cégünk a piacon található legkiválóbb minőségű termékekkel várja a növények és kertészkedés szerelmeseit. Balkonláda kínálatunkban mindenki megtalálhatja a céljaira legmegfelelőbb kivitelt és az ültetéshez szükséges egyéb kellékeket egyaránt. Látogasson el honlapunkra a www.bandyplastics.hu-ra és válogasson termékeink közül. Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz bizalommal elérhetőségeink egyikén, akár telefonon a +36 70 594 5105-ös számon, akár e-mailben az info@bandyplastics.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szőnyegeket
Lábtörlő szőnyegek hatékonysága a tisztaságért

Tökéletes megoldást kíván elérni a csapadékos, hideg hónapokban is a tisztaság terén? Érdemes beszerezni mielőbb olyan lábtörlő szőnyeget, amely teljes...

Close