Kövess minket!
  
     

Hogyan tartsuk tisztán a lakást?

Hogyan tartsuk tisztán a lakást?
2016, március 2.

A lakás tisztántartása általában nem tartozik a legkedveltebb feladatok közé, így mindig jól jön néhány tipp ahhoz, hogy gyors és alapos munkát végezhessünk. A következőkben erre vonatkozóan olvashat néhány tippet. Reméljük, hogy épp jókor jön a tavaszi nagytakarítások közeledtével!

  • Tegyünk rendet a szekrények belsejében: Ezek a részek ritkán látszanak ugyan, de ha rendezett és átlátható egy szekrény, sokkal gyorsabban fogunk tudni elpakolni a hétköznapok során, hiszen könnyebben megtalálhatjuk majd a kallódó tárgyak helyét. Nagyobb szekrények, beépített bútorok esetén használjunk feliratozott rendszerező dobozokat, így még könnyebb dolgunk lesz!
  • Gondoljunk a bútorkárpitra is: Nem is gondolnánk, de a bútorkárpitban is rengeteg szennyeződés rakódhat le, így fontos a bútorok tisztítása is. Remek, új megoldás az aqua clean bútorszövet, mely tisztításához mindössze víz szükséges, és máris újra ragyogó lesz. Ha szeretné újrakárpitoztatni bútorait, érdemes a vízzel tisztítható bútorszövet mellett döntenie! Az aqu aclean bútorszövet további előnye, hogy a rendszeres átmosás következtében kevésbé telepszik meg benne a por, így remek választás lehet porallergiában szenvedőknek is.
  • Ha bőrbútoraink felett eljárt az idő, érdemes a bőrfestés mellett döntenünk, hiszen a repedezett bőr elronthatja a legszebb lakás hangulatát is. Ehhez érdemes megbízható kárpitos szakértő segítségét igénybe vennünk, hiszen csak így lehetünk biztosak a kiváló végeredményben.
  • Ha a nagytakarításra nem jutna elég időnk vagy energiánk, ne féljünk segítséget kérni profiktól, hiszen ma már számtalan szolgáltatót találhatunk megfizethető áron – ám fontos, hogy mindig a legjobb mellett döntsünk!

Ha Ön is szeretné az aqua clean bútorszövet előnyeit élvezni, esetleg bútor felújításra van szüksége, keresse fel a www.argokarpit.hu weboldalt, ahol kiváló szakembereinktől kérhet segítséget bútorai felújításához! Ha további kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásainkat, hívja a 06-70/566-7374-es telefonszámot, vagy írjon az ainfo@argokarpit.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
autokarpitozas.hu_16feb
Amit a bőrülésekről tudni érdemes – mit, miért és hogyan?

Minden anyag igényli a gondoskodást és az odafigyelést. Az élet természetes velejárója, hogy az idő múlásával a tárgyak elkopnak, elhasználódnak....

Close