Kövess minket!
  
     

Hogyan tanítsuk meg a kódolás, programozás alapjait a gyermekeknek?

Hogyan tanítsuk meg a kódolás, programozás alapjait a gyermekeknek?
2018, október 25.

Érdeklődik a korszerű és hasznos eszközök iránt, amelyek segíthetik a gyermekek fejlődését? Fontosnak tartja a logikus gondolkodásmód fejlesztését? A Scottie Go! társasjáték lehetővé teszi, hogy a kicsik könnyedén és gyorsan sajátítsák el a programozás, kódolás alapjait.

A tehetségek a gyermekkorból indulnak ki, ezért fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk a kicsik erősségeire és gyengeségeire. Rendkívül fontos szerepet játszik az analitikus gondolkodásmód. Ez egy olyan folyamat, amely magában foglalja a látásmódot, a következtetéseket, a jelenségek alapos elemzését. Ha fejlett a logikus gondolkodásmód, akkor képesek vagyunk a főt a másodlagostól megfelelően elválasztani. Számos lehetőségünk van arra, hogy hatékonyan támogassuk a gyermekek fejlődését ezen a területen is. Napjainkban kiemelt szereppel bírnak a digitális eszközök, ezért érdemes a tanítást, a játékokat és a fejlett kellékeket összepárosítani. A Scottie Go! egyedülálló módon teszi ezt lehetővé. A programozásról, a kódolásról a felsőfokú tanulmányok juthatnak eszünkbe, azonban számos ok miatt ez már a kicsiket is érinti. Fejleszthetjük az alapvető logikai készségeket, egyszerűbbé tehetjük a számítógépek működésének megértését. A gyerekek gyorsan és könnyen tanulnak, hamar feldolgozzák az információkat és van szabadidejük, ezért érdemes őket a kódolás, programozás alapjaival minél hamarabb megismertetni.

A Raabe Klett Kft. megoldást nyújt arra, hogy játékos módon vezethesse be a gyermekeket a kódolás, programozás alapjaiba. Scottie Go! társasjátékunk lehetővé teszi, hogy a kicsik értékes tudáshoz juthassanak hozzá. Novemberben körutazást szervezünk. Az országban több helyszínen mutatjuk be termékünket. Tájékozódjon a pontos helyszínekről és időpontokról, valamint szerezzen bővebb információt a Scottie Go! alkalmazásának előnyeiről a www.klett.hu internetes oldalunkon!

Tanítson egyszerűen, korszerű és élményekkel teli eszközök segítségével! Ismertesse meg a kódolás, programozás alapjait a gyerekekkel könnyedén! Ismerkedjen meg a Scottie Go! társasjátékkal akár személyesen is! Bővebb információért keressen bennünket a 06-1-486-1771-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet a klett@klett.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
animal-tem.hu
Biztosítson méltó körülményeket a búcsúhoz háziállat hamvasztással!

Bármikor eljöhet a pillanat, amikor örökre el kell köszönnie kedvencétől? Súlyos betegsége, sérülése, vagy idős kora miatt szeretne időben felkészülni?...

Close