Kövess minket!
  
     

Hogyan rendezzük be fürdőszobánkat, ha kicsi a tér?

Hogyan rendezzük be fürdőszobánkat, ha kicsi a tér?
2015, november 30.

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb része, hiszen általában itt tudunk ellazulni, relaxálni egy hosszú nap végén. Ebben a térben azonban, ha lehet, talán még fontosabb a praktikum, mint a lakás egyéb helyiségeiben, hiszen számtalan tárgynak, így szanitereknek, mosógépnek, egyéb eszközöknek is el kell férnie. Hogyan oldjuk meg mindezt, ha csak egy kisebb tér áll rendelkezésünkre?

Először is, már az alapoknál, tehát a festés és a fürdőszobai burkolat színeinek kitalálásakor gondoljunk arra, hogy hogyan tudjuk növelni a teret. Nem feltétlenül szükséges a fehér színnél maradni, de érdemes világosabb színekben gondolkodni. Ha mintákat szeretnénk, a kis tér előnyére válhat a hosszanti csíkozás, valamint a geometrikus minták. Találjuk ki előre a palettát, amelynek színeivel dolgozni szeretnénk, és minden részletet igyekezzünk ehhez igazítani. Így könnyedén érhetünk el egységes hangulatú, kellemes küllemű teret.

Ha nem ragaszkodunk feltétlenül a kádakhoz, sok helyet spórolhatunk, ha zuhanykabint vagy zuhanytálcát választunk. Ma már ekkor sem kell lemondani a kényelemről, a modern zuhanyrendszereknek köszönhetően minden nap nagyszerű élmény lesz a zuhanyzás. Ha mégis maradnánk a kádaknál, az sem jelent majd problémát, hiszen ezekből is kaphatunk kisebb, mégis kényelmes darabokat.

Kis fürdőszoba esetén fontos, hogy legyünk önmagunkkal szigorúak a takarítás során is, hiszen hamar zsúfolt lesz a tér, ha sok kozmetikumot, fürdőkelléket tárolunk a polcokon. Ezeknek az apróságoknak érdemes külön egy kisebb szekrényt létesíteni, így eltakarhatjuk a kevésbé dekoratív dobozokat.

Ha mindezekre figyelünk, fürdőszobánkat, bármilyen apró is, könnyen otthonunk egyik leghangulatosabb részévé alakíthatjuk.

Ha Ön is a legjobb minőséget szeretné választani fürdőszobájába, keresse fel www.axosaniter.hu weboldalunkat, ahol minden szükséges fürdőszobai kelléket megtalál! Ha pedig további kérdése lenne, keressen bennünket a +361/ 555-14-90-es, 0630/910-71-51-es, vagy 0670/948-99-84-es telefonszámok bármelyikén, valamint az axo@axosaniter.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel segítenek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Különleges tetoválások
Különleges tetoválások

Tetoválást szeretne, de még gondolkodik annak mintáján, esetleg pontos helyén? Lehet, hogy már elképzeltük a tetoválást a kiválasztott testrészünkön, de...

Close