Kövess minket!
  
     

Használja ki az árnyékolók rengeteg előnyét!

Használja ki az árnyékolók rengeteg előnyét!
2016, június 24.

Igyekszik megteremteni otthonában a kellemes és barátságos körülményekhez szükséges feltételeket? Az árnyékolásról sem szabad megfeledkeznie, hiszen a forró nyári napokon meglehetősen kényelmetlen, ha a lakás belső terében is mindenütt magas a hőmérséklet. Többféle eszköz közül válogathat, redőnnyel pedig számos más előnyt is élvezhet.

Sokan azt gondoljuk, hogy bármilyen típusú árnyékolóról van szó, kizárólag a napsugárzás elleni védelemről beszélhetünk, ha ezek hasznosságára gondolunk. Igaz, hogy ez az elsődleges és legfőbb szerepük, azonban vannak olyan termékek, amelyek más szempontból is igazán hatékonyak. A redőny az a fajtája az árnyékolóknak, aminek alkalmazásával rengeteg egyéb pozitívumnak örülhetünk. Lehetővé teszi például az energiatakarékosságot. Feltolásgátlóval rendelkező redőny esetében az illetéktelenek bejutása megakadályozható. A különböző helyiségekbe bejutó fény mennyiségének szabályozásával változtathatunk a hőmérsékleten is. Az UV sugárzástól és a hirtelen viharoktól sem kell tartanunk. A redőnyök szerkezeti kialakításától és az ablakok méretétől jelentősen függ a hatékonyság, de a napjainkban gyártott, korszerű, minőségi redőnyök mellett döntve a hang- és hőszigetelés szintén egyaránt megoldható.

Árnyékolók széles választékával találkozhat az Alba Lamella Kft-nél! Készséggel állunk rendelkezésére redőnyök, szúnyoghálók, valamint külső és belső árnyékolók terén egyaránt! Motorizálható, könnyen beépíthető biztonsági redőnyöket is kínálunk, amelyek több funkciót látnak el, valamint általuk fokozott biztonságban érezheti magát. Termékeinkről, szolgáltatásainkról bővebben olvashat a www.albalamella.hu internetes oldalunkon.

Gondoljon a közelgő, nagyon meleg napokra és szerezzen be minél előbb megfelelő árnyékolót otthonába! Szereltessen fel minőségi redőnyt nyílászáróira és tájékozódjon egyéb árnyékolási lehetőségekről is! Tekintse meg kínálatunkat akár már most, a www.albalamella.hu weboldalunkat felkeresve! Felmerülő kérdéseivel megkereshet bennünket az info@albalamella.hu e-mail címünkön, vagy a 06-70-4201933 –as, és a 06-70-3891936 –os telefonszámaink valamelyikén.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mukoromplaza.hu.2016.majus
Felkészülten a különleges és eredményes műköröm építéshez

Hobbija a műköröm építés, vagy már saját vállalkozásba is kezdett, és ezzel a tevékenységgel foglalkozik nap, mint nap? Ahhoz, hogy...

Close