Kövess minket!
  
     

Harc a ráncok ellen: Hatékony bőrápolás harminchoz közel

Harc a ráncok ellen: Hatékony bőrápolás harminchoz közel
2015, március 31.

Az ember folyamatosan keresi az örök fiatalság titkát, hiszen az élet olyan rövid. A szépség és fiatalság varázsszérumának piacra dobására még sajnos várnunk kell, de addig is sokat tehetünk az öregedés lelassításáért. A természet és a kozmetikai szerek erejével, valamint egy kis odafigyeléssel eredményesen vehetjük fel a harcot a ráncokkal szemben.

Az életkor előrehaladtával sajnos a bőr veszít rugalmasságából, és már 25 éves kor környékén megjelennek az első apróbb ráncok. Ez az az életkor, amikor a bőr kollagén termelése elkezd csökkenni, ami a bőr kiszáradásához, és a ráncok megjelenéséhez vezet. A megfelelő hidratálás ezért a húszas évek folyamán kulcsfontosságú. Azok, akik bíznak a gének adta előnyökben, és úgy gondolják, hogy üde arcbőrüket elég csak harminc éves kor után ápolni, nagyon tévednek. A megfelelő és rendszeres hidratálás a megelőzést segíti elő, és akár évekkel késleltetheti is az első ráncok megjelenését.

A szem környékén a legvékonyabb a bőr, ezért itt fognak megjelenni az első szarkalábacskák. 25 év felett már nyugodtan el lehet kezdeni használni az első szemkörnyék ápoló krémeket. Az éjszakai krémeket még fölösleges megvásárolni és az anti-ageing termékekkel bombázni a bőrünket, mert ezek ilyenkor többet ártanak, mint használnak. Inkább figyeljünk a rendszeres tisztításra, és válasszunk a bőrtípusunknak megfelelő hidratálót, nappali krémet.

A minőségi kozmetikai termékeket részesítsük előnyben és ne sajnáljuk a pénzt a kipróbált darabokra. Emellett aludjunk eleget, kerüljük a káros szokásokat, és védekezzünk a nap káros sugarai ellen. Ha ezekre a dolgokra odafigyelünk, még pár évig becsaphatjuk a múló időt, bezsebelhetjük a fiatalságunkat és üdeségünket méltató bókokat.

A ráncok elleni küzdelemben www.remylaure-athome.hu weboldalunkon találhat hű társakra a Rémy Laure kiváló minőségű termékeiben. Látogasson el honlapunkra, vagy kérjen segítséget munkatársainktól a 30/349-3736-os telefonszámon! Őrizze meg fiatalságát minőségi kozmetikumokkal!

Címkék:

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
piercingrendeles.hu
A piercing története

A piercing ma már az elfogadott dolgok közé tartozik, pedig nem mindig volt ez így. A testrészek különböző ékszerekkel való...

Close