Kövess minket!
  
     

Ha kisállat tetem szállításra van szüksége, forduljon szakemberhez!

Ha kisállat tetem szállításra van szüksége, forduljon szakemberhez!
2017, március 31.

A kisállattartás manapság már természetes dolog. Sokan sokféle okból visznek haza egy kiskedvencet, gyerekeknek ajándékba, házőrzés céljából, társnak vagy csak az állatok iránti szeretetből. A megfelelő gondoskodás mellett háziállatunk boldog életet él mellettünk, egyesek szinte már családtagként gondolnak rájuk. Sajnos viszont egyszer eljön az a pont, mikor el kell búcsúznunk szeretett kedvencünktől. De nem szabad megfeledkezni arról, hogy ő is egy élőlény és megérdemli a helyes bánásmódot halála után is. Azok a gazdák, akiknek fontos szerepet játszott életükben az adott állat, általában eltemetik a tetemet, de nem mindenki rendelkezik egy erre a célra alkalmas kerttel, és ilyenkor nem tudják, mihez kezdjenek, kihez forduljanak.

Cégünk munkatársai vállalják az elhunyt kisállat elszállítását, és segítenek Önnek ebben a nehéz helyzetben, hogy ne legyenek ezzel kapcsolatos további problémái, és az elhunyt kedvence is a legjobb körülmények között kerüljön nyughelyére. A halott kisállatok, a szállítás során beszennyezhetik a járművet, kellemetlen szagokat áraszthatnak, és testük fertőzéseket rejthet magában, így ha módjában áll is, tanácsosabb halott kisállat szállítására szakosodott céget alkalmazni, akik szakszerű módon, egy erre a célra berendezett járművel szállítják a tetemet rendeltetési helyére. Nálunk továbbá igényelheti kisállata hamvasztását is és akár az erre kialakított urnában őrizheti meg a hamvakat, ha szeretné azokat örök emlékként megőrizni otthonában.

Gondoskodjon megfelelően kisállatáról annak elhunyta után is! Általunk egykori kedvencének holtteste, vagy épp az Ön által talált állattetem garantáltan minden előírásnak megfelelően kerül elszállításra! Látogasson el honlapunkra, a www.tetemszallitasbudapesten.com címre további szolgáltatásainkért! Esetleges kérdésekkel az elszállítással kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk a +36-30/ 311-7788 telefonszámon vagy írjon e-mailt weboldalunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Profi nyomdával a tökéletes meghívóért
Profi nyomdával a tökéletes meghívóért

Különböző rendezvényeknél sokféleképp elnyerhetjük a vendégek tetszését. Hozzájárulhat ehhez a helyszín, a díszítés, az esetleges ételek, a felszolgálás, a programok...

Close