Kövess minket!
  
     

Ha eldugul a lefolyó

Ha eldugul a lefolyó
2016, augusztus 1.

Valamennyi mosdóban, vizesblokkban szinte már természetesnek vesszük a hibátlan működését a lefolyóknak. Arról azonban senki sem beszél, miért használhatjuk ezeket mindig rendeltetésszerűen.

Otthon, amikor dugulást észlelünk bármely lefolyónkon, azonnal a lefolyótisztítóhoz nyúlunk először, persze csak a hirtelen ránk törő pánikroham után. Ha visszajön a víz, megijedünk és bosszankodunk, aztán a háziasabbak benéznek a lefolyóba egy elemlámpával, és jöhetnek a különböző stratégiák. Egyesek pumpával oldják meg a dugulás problémáját, mások szódabikarbónát, vagy különböző csodaszereket használnak duguláselhárítás gyanánt. Ezek a praktikák azonban nem a dugulás okát, csupán a tünetét kezelik. Természetesen hosszú idő telhet el úgy, hogy nem hívunk szakembert, de egy idő után már a lefolyónk is rosszabb állapotba kerül, és a mi kedvünk is egyre rosszabb lesz tőle.

A különféle közösségi tereken, intézményekben jellemző, hogy nem próbálják házilag megoldani a problémát, hanem egyből szakemberhez fordulnak. A duguláselhárítók speciális szerkezetekkel és tudással rendelkeznek, melyek kifejezetten a lefolyót hivatottak rendbe tenni. Nagyon gyakran szükség van erre a tudásra otthonainkban is.

Számos oka lehet annak, hogyha eldugul a lefolyónk. Kerülhet bele túl sok zsír, mely a hónapok, évek alatt szépen lerakódik, kerülhet a csőbe sok, vagy valami nagyobb tárgy, étel, de lehet technikai probléma is a dugulás keletkezésének hátterében. Ám a házi próbálkozások helyett minden esetben érdemes megfontolni, hogy professzionális segítséget hívunk.

Szerencsére cégünk tudja a megoldást! Képzett szakembereinkkel azonnal házhoz megyünk, hogy megoldjuk a problémáját! Duguláselhárítást és csatornatisztítást is vállalunk, melyekről részletesen tájékozódhat, ha ellátogat honlapunkra, a www.lefolyas.hu weboldalunkra! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 06 30 949 8521-es számunkon, melyet hétfőtől vasárnapig reggel 6 és este 9 óra között bármikor hívhat! Forduljon hozzánk bizalommal, hogy ne legyen többet gond a lefolyóval!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fagylaltkészítő
Induljon a nyári buli!

A nyári jó időben a tóparton, vagy otthon a medence mellett egy-egy jéghideg üdítővel a kézben az igazi a nyári...

Close