Kövess minket!
  
     

Gyorsan és hatékonyan németül, szakterületnek megfelelően

Gyorsan és hatékonyan németül, szakterületnek megfelelően
2016, május 3.

Német nyelv tanulásra van szüksége és kifejezetten a szakterületének megfelelő, szakszavakkal történő kommunikációt szeretné minél hatékonyabban elsajátítani? Célszerű olyan német nyelvtanfolyamok valamelyikén részt vennie, ahol egyénileg foglalkoznak minden tanulóval, és az igényeinek megfelelően oktatják.

Napjainkban szinte már mindenhol igény van arra, hogy valamilyen idegen nyelven is tudjunk kommunikálni. Ha nem utazunk külföldre, akkor is szükség van rá sok helyen, hiszen rengeteg munkahelyen alapkövetelmény. A német az egyik leginkább használatos, legtöbbek körében ismert világnyelv. Gyakran elég megértetnünk magunkat, azonban vannak olyan helyzetek, tevékenységek, amikor folyékony kommunikációra van szükség, és szakszavakat is tudnunk kell, hiszen e nélkül nem tudjuk elvégezni teendőinket. Lehetőségünk van német nyelvtanfolyamok sokaságára befizetnünk, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szinten, módszerrel, és mennyi tanulóval együtt veszünk részt a német oktatáson. Legjobb, ha anyanyelvi tanár segítségét kérhetjük, és tudási szintünknek teljesen megfelelően kezdjük a nyelvtanulást.

Elképzeléseinek, szakterületének megfelelő felkészítésben részesülhet a Jól Németül Nyelvstúdióban, ahol folyamatosan jelentkezhet német oktatásra. Kis csoportos, páros, vagy egyéni német nyelvórákon különböző tudásszinten, korosztálytól függetlenül várjuk. Anyanyelvi tanárainkkal gyorsan, könnyen, és hatékonyan sajátíthatja el a nyelvet. Célunk, hogy szívesen foglalkozzon német nyelvtanulással. Igyekszünk maximálisan segíteni, hasznos tanácsokat nyújtani, és mindent megtenni annak érdekében, hogy a későbbiekben remekül helyt tudjon állni idegen nyelvet használva, bárhol a világban. A www.jolnemetul.hu honlapunkon még több információhoz juthat.

Sajátítsa el a német nyelvet a leghatékonyabb módon, szakterületének megfelelő szavakkal gazdagodva, anyanyelvi tanár segítségével! Vegyen részt német óráinkon,  rövid idő alatt érhet el kiemelkedő eredményeket! A nálunk kezdődő német oktatással kapcsolatban kérdezzen bátran! Elérhetőek vagyunk a 06-20-2191708 –as telefonszámon, vagy a info@jolnemetul.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu_16.04
Egyedi ajándékcsomag nyomtatott termékekkel

Jeles alkalom időpontja közeledik, amikor az ünnepeltet egyedi ajándékkal szeretné meglepni? Legyen szó bármilyen eseményről, kortól és nemtől függetlenül kitűnő...

Close