Kövess minket!
  
     

Gyógyulás gyógyszerek nélkül

Gyógyulás gyógyszerek nélkül
2016, május 3.

Ön hallott már a Bowen technikáról? Ha igen, tudhatja, milyen előnyökkel rendelkezik ez az eljárás, amennyiben viszont nem, az alábbiakban felvilágosítást nyújtunk arról, hogyan gyógyulhatunk meg testileg és lelkileg egyaránt, gyógyszerek nélkül.

Az izmok, ízületek, testi fájdalmak enyhítésére orvoshoz, vagy masszőrhöz fordulunk először segítségért. A masszázs lehet számos típusú, egyik sem az a módszer, ami komolyabb hatást gyakorolna a keringésre, nyirokrendszerre, vagy ideg-, és hormonrendszerre.

A Bowen technika az 1950-es évektől kezdett elterjedni, tehát egy igen friss kutatási munka eredménye. Ugyan nem egy ősi technikáról beszélünk, ez a felfedezés testi és szellemi problémák megoldására lett kifejlesztve. A technika főbb elve, hogy a kezelési felületeken keresztül a szervezet támogatást kap az öngyógyítási folyamatokban. Ez nem egy masszázs, de nem is természetgyógyászatnak mondható technika. Kizárólag a szervezet érdekét szolgálja, mely saját ütemében és korlátainak megfelelően reagálhat a kezelésre.

A terapeuta semmit sem erőltet, a lényeg a páciens szervezetének gyógyulása, nem pedig a külső nyomásra történő, erőltetett gyógyulás.

A kezelési pontok ellazulnak, kioldódnak, ezáltal testünk könnyebben regenerálhatja a problémás pontokat. A fogásokat úgy fejlesztették ki, hogy olyan ponton hassanak, ahonnan azok ingerületeket küldhetnek az agyhoz: öngyógyító reakciót váltanak ki a szervezetből.

Tehát nem erővel, nem gyógyszerekkel és káros, vagy kellemetlen kezelésekkel, hanem maga a szervezetből kiváltott reakciók útján gyógyít a Bowen masszázs. A kezelés teljes mértékben személyre szabott, hiszen mindegyikünk szervezete más, és mást igényel.

A Bowen technikával kevesen foglalkoznak, mert kivételes szakértelmet és elhivatottságot követel. Magyarországon szerencsére lehetőség van erre a gyógyszerek nélküli gyógyulásra. Én oklevéllel rendelkezem a Bowen technika kezelését illetőleg! Vallom, hogy a legfőbb dolog az egészséges és boldog élet, melyet mind megérdemlünk. Képzett természetgyógyász és gyógyító lévén különböző technikák alkalmazásával érem el a pácienseim testi és lelki problémáinak megoldását. Amennyiben szeretné, ha Bowen masszázst gyakorolnának az Ön szervezetén is, tájékozódjon a részletekről a www.vitabalance.hu weboldalamon! E-mailben feltett kérdéseire örömmel válaszolok az edina.kezi@vitabalance.hu címen keresztül, de akár telefonon is egyeztethetünk, a +36 30 670 8999-es számon.

Ha Önnek is legalább annyira fontos a természetes gyógyulás, mint nekem, beszéljünk problémái megoldásáról!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
piercingrendeles.hu_16.04
Piercingek viselése a legkülönfélébb formákban

Odavan a piercingekért, testén már több helyen található testékszer, és szeretne új darabokat beszerezni, hogy kedve szerint viselhesse őket? Érdemes...

Close