Kövess minket!
  
     

Gyerekbútorok minden korosztálynak!

Gyerekbútorok minden korosztálynak!
2020, március 11.

A bútorok otthonunk legfontosabb lakberendezési elemei, amik számos feladatot látnak el. Tárolási, ülési, fekvési és munka célokra használjuk azokat, és minden esetben fontos, hogy olyan bútorokat válasszunk otthonunkba, amik ízlésünkhöz és lakásunk stílusához is passzolnak. Némiképp nehezebb a helyzet gyerekbútorok vásárlásakor, hiszen fontos, hogy valóban tartós darabokat válasszunk, mert ezek jóval nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A gyerekbútorokat a gyerek korához és igényeihez kell kiválasztanunk, például egy iskoláskorúnál fontos az íróasztalok megléte.

A gyerekszobabútorokat számos bohókás színvilágban érhetjük el, így gyerekünk ízlésének megfelelő darabokat választhatunk ki. Akár íróasztalokról, akár ágyakról, matracokról vagy szekrényekről van szó, egy bútorkészítésre és forgalmazásra szakosodott cég kínálatában számos elemes bútort találhatunk, amiknek nagy előnye a variálhatóság és a könnyű szállíthatóság. Ha gyerekbútorokat venne, ismerje meg cégünket!

Az Intarsio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. régóta van jelen a bútorgyártás és forgalmazás piacán. Katalógusunkban számos fajtájú gyerekbútort találhat többféle termékcsaládban, mindegyik más nemhez és korhoz igazítva igyekszik kiszolgálni a gyermekek mindennapi igényeit. A gyerekbútorok mellett konyhabútorok, hálószobabútorok, irodabútorok és matracok és találhatók kínálatunkban, és segítünk egyedi bútorok készítésében is, amik otthona paramétereihez és arculatához igazodva, hosszú távon szolgálják ki feladatukat. Így akár előre gyártott, akár egyedileg kivitelezett lakberendezési elemek iránt érdeklődik, nálunk jó helyen jár!

Amennyiben megtekintené az általunk gyártott és forgalmazott gyerekbútorokat, fedezze fel katalógusunkat internetes oldalunkon, a www.otthonbutor.com címen! Ha bármilyen kérdése van vagy az egyedi bútorkészítés iránt érdeklődik, illetve megrendelné termékeinket, állunk szíves rendelkezésére a 06 20 / 583-9165-ös telefonszámon és az otthonbutor@otthonbutor.com e-mail címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
cipo-webaruhaz-vibacipo
Cipő webáruház: miért érdemes?

Aki még nem próbálta, az tart attól, hogy cipő webáruházban vásároljon, pedig ez a félelem a legtöbb esetben alaptalan. Az interneten történő...

Close