Kövess minket!
  
     

Fürdőzzön gyógyvízben akár egész évben!

Fürdőzzön gyógyvízben akár egész évben!
2017, április 27.

Magyarország gyógyvízkészlete egyedülálló Európában. Fürdőkultúránk több mint 2000 éves múltra tekint vissza, gyógyvizeink különféle típusúak, a népszerű vízi városok egész évben várják a pihenni és gyógyulni vágyókat. A gyógyvizeket megkülönböztetjük hőmérsékletük alapján, a 30 oC alattiak már hideg gyógyvíznek számítanak, az afölöttieket termálvíznek nevezzük.  Kémiai összetételük alapján is több csoportra szokták osztani a gyógyvizeket, például keserűvizek, szénsavas vizek, egyszerű hévizek és a sokak által ismert kénes vizek.

Tengelicén 2014-ben igazolták az ott található termálvíz gyógyító erejét, és a Hotel Orchideában egész évben élvezheti a regenerálódást, hiszen fedett termálfürdővel várjuk Önöket! Nem kell alkalmazkodnia az időjáráshoz, mert fürdőnk korszerűen fedett, így sem esőtől, sem hótól nem kell tartania. A nálunk található gyógyvíz jellemzője, hogy a bőr hőmérsékletét emeli, ezáltal a helyi anyagcsere javul, gyulladáscsökkentő hatású, meggátolja a baktériumok szaporodását, görcsoldó. Javasoljuk krónikus reumás betegeknek, bőrbetegségekben szenvedőknek, például pikkelysömörre. Wellness szállodánk vendégeinek a termálfürdő használata díjmentes!

Ha szeretne kikapcsolódni, szüksége van egy kis feltöltődésre, akkor válasszon minket! Várjuk szeretettel családjával, és ne aggódjon, ha nincs kire otthon hagynia gyermekét, bababarát szállásunk az Önök rendelkezésére áll! Fürdőnkben kialakítottunk egy gyerekrészleget a legkisebbeknek, ahol barátkozhatnak a vizes környezettel. A fedett termálfürdőn kívül masszázzsal, szaunával és más kényeztető szolgáltatásokkal várjuk vendégeinknek.

Hotelünk egész évben nyitva áll, ne időjáráshoz kösse üdülését! Fedezze fel Tengelicét, és szálljon meg nálunk! Szállodánkról a www.hotelorchidea.hu weboldalon tájékozódhat bővebben. Kérdés, észrevétel esetén bátran keressen fel bennünket az info@hotelorchidea.hu e-mail címen, telefonon pedig a 06-74-532-720-as számon, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Az egyedi ajándékok előnyei – Tippek, ötletek
Az egyedi ajándékok előnyei – Tippek, ötletek

Ajándékozni jó, de az örömteli pillanatokat hosszas gondolkodás, ötletelés előzi meg. A cél az, hogy különleges meglepetést adhassunk az ünnepeltnek,...

Close