Kövess minket!
  
     

Fürdőruha divat 2019-ben

Fürdőruha divat 2019-ben
2019, augusztus 21.

Szerencsére még nincs vége a nyárnak sem, ráadásul közeledik a wellness szezon is, ezért a fürdőruha még mindig aktuális téma. A legfontosabb, hogy mindig olyan modellt válasszunk, amiben jól érezzük magunkat, kényelmes és illik az alkatunkhoz. Nézzük, mit érdemes tudni a 2019-es fürdőruha divatról!

Az idei év egyik sztárja az egyrészes fürdőruha. Azonban ezen a téren óriási változás történt, ma már nem a klasszikus, viszonylag zárt modellek jelentik az egyetlen lehetőséget. Számtalan igen nőies és alakot kiemelő darab jelent meg a piacon. Soknak szinte teljesen nyitott a háta, mély dekoltázzsal rendelkezik vagy épp a hasat hagyja szabadon. Újra hódítanak a magas derekú fazonok. 2019-ben az egyrészes fürdőruhák között népszerűek az állat- és virágminták, a színeket tekintve pedig érdemes lehet különlegesebb árnyalatokat is választani. Pirosban, kékben és sárgában, valamint narancssárgában, illetve bármilyen rikítós színű fürdőruhában nagyon divatosak leszünk.

A bikiniket tekintve 2019-ben hódítanak a különleges minták. Választhatunk akár állatos, gyümölcsös, akár virágos mintájút, a kínálat hatalmas, de a klasszikus pöttyös is újra virágkorát éli. Ha divatosak szeretnénk lenni, akkor fontos, hogy a fürdőruha élénk színű legyen! Az idei szezonban fontos szerepet játszanak a pántok és a kiegészítők is. Egy-két csatt, öv, rojt, mindig jól jön. Népszerűek a keresztben pántos darabok is, illetve azok, amelyeknek a felső részénél plusz pántok is találhatóak, azonban ezeknél a modelleknél figyelembe kell venni azt is, hogy bizony ennek megfelelően fogunk lebarnulni is. Új őrület a horgolt hatású fürdőruha, amely igen természetes hatást kelt.

Amennyiben fürdőruhát szeretne vásárolni, a legjobb helyen jár! Keresse fel a dorien.hu weboldalt, és válogasson kedvére! Cégünk nagy választékban és kedvező áron kínál divatos modelleket, minden alkatra. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 539 0911-es telefonszámon!

Címkék:

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
utazótáska
Kisebb és nagyobb útra is jó társ az utazótáska!

Amikor valaki utazásra adja a fejét, akkor jól meg kell gondolnia, hogy milyen utazótáskát választ társául, hogy az élménybeszámolója ne...

Close