Kövess minket!
  
     

Fogyókúra

Fogyókúra
2014, március 31.

Hamarosan itt a bikini szezon, egy nő számára ilyenkor fontos, hogy a legjobb formáját hozza. A kellemes tavaszi időszak beköszöntével több lehetőség jut sportolásra, de ne feledkezzünk meg az egészséges, alacsony kalóriamentes ételek fogyasztásáról sem!

Az alacsony kalóriatartalom nem jelenti azt, hogy az adott étel bármennyivel rosszabb, vagy íztelenebb lenne, sőt: kis utánanézéssel és gyakorlással fantasztikus ételeket gyárthatunk, melyek egyszerre nyűgözik le párunkat, vagy családunkat, és segítik megtartani “versenysúlyunkat”.

A levesek nagy szolgálatot tehetnek, egy jó paprika-, vagy brokkolikrém-leves nemcsak nagyszerű ízű, de teljes mértékben megfelel az alacsony kalóriatartalmú ételek jellemzőinek. Mindkettőt nagyon egyszerűen elkészíthetjük, csak úgy, mint a napközbeni nassolni valót, legyen az sült alma, vagy egy sajttal töltött pita, de joghurtokkal sem lőhetünk mellé, főleg ha egy kis napraforgó maggal dobjuk fel őket, melyek rengeteg rosttal rendelkeznek. És persze ne feledkezzünk meg a bőséges vízfogyasztásról sem!

A kulcsszó: mértéktartás!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
divat2
Saját stílus

„A stílus maga az ember” - Georges-Louis Leclerc. Buffon grófja ejtette ki ezeket a szavakat még 1753-ban, a stílus jelentőségére...

Close