Kövess minket!
  
     

Fogszabályozás? Lehet esztétikus is!

Fogszabályozás? Lehet esztétikus is!
2016, április 1.

Az egészséges és ápolt fogak nem csak esztétikusak, de irigylésre méltóak is. Sokan azonban azért nem merik felkeresni fogorvosukat, mert félnek a fájdalomtól és kellemetlenségektől. Az egyenetlen fogsor sokakat kínoz, ám a megfelelő fogszabályozással kiküszöbölhető!

A fogszabályozás hajdanán egy roppant drasztikus és fájdalmas folyamat volt, így nem csoda, hogy sokan a mai napik ódzkodnak tőle. Azonban a technika fejlődésének köszönhetően bár kellemessé nem vált, viszonylag fájdalommentessé avanzsált. Emellett pedig kifejlődött egy kedvező perspektíva, a láthatatlan fogszabályozás.

Milyen előnyökkel jár a láthatatlan fogszabályozás?

  • Esztétikus mosoly – Az egyenletes fogsor előnye, hogy roppant esztétikus, mely mind az önbizalmat, mind a külvilágtól kapott pozitív visszajelöléseket növeli.
  • Optimális rágófunkciók – Sokan azt hiszik, hogy a fogszabályozás kizárólag esztétikai beavatkozás, ám ez nem egészen igaz, hiszen mindamellett egészségügyi szempontból is fontos. A nem megfelelően álló fogak sok nehézséget okozhatnak rágás közben, mely az izmok megterheléséhez vezethet.
  • Könnyebb tisztíthatóság – Az egyenletes fogsor előnye, hogy könnyen tisztántartható, így higiénikus marad. Nem kell félni a fogszuvasodástól vagy a különböző ínybetegségektől!

Természetesen a láthatatlan fogszabályozás önmagában nem elég az egészséges fogak eléréséhez, fontos, hogy rendszeresen és szakszerűen ápoljuk fogainkat!

A láthatatlan fogszabályozás további előnye, mint neve is mutatja, hogy a külvilág számára nem észrevehető, ezáltal elkerülhetőek a kellemetlen szituációk. Továbbá nem akadályoz bennünket a mindennapok általános folyamataiban sem.

Budapesti fogászatunk sok éve küzd az egészséges mosolyokért, így számunkra különösen fontos, hogy ügyfeleink elégedetten és magabiztosan távozhassanak tőlünk! Ha Önnek is szakszerű, és modern segítségre lenne szüksége, keresse fel honlapunkat a www.balancemed3.hu oldalon, ahol bővebb információkat találhat szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a +36 1 780 01 20-as vagy +36 20 219 98 27-es számon, illetve e-mailben, az info@balancemed3.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szabadtéri esküvő
Tartsa szabadtéri esküvőjét a tökéletesség jegyében!

Már nekilátott esküvője tervezésének, biztos benne, hogy szabadtéri ceremóniát szeretne, de még az esküvői helyszín kiválasztása hátra van? Városban élve...

Close