Kövess minket!
  
     

Fogadja színvonalas italokkal vendégeit!

Fogadja színvonalas italokkal vendégeit!
2017, június 30.

Örömmel végzi munkáját a vendéglátás terén, és igyekszik mindent megtenni vendégei elégedettsége érdekében? A kedves, felkészült kiszolgálási mód mellett nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű italok, amelyek elkészítéséhez szüksége van a legjobb koktél alapanyagokra és koktél kiegészítőkre.

 

Pultosként tevékenykedve számos italkészítéssel kapcsolatos, egyedi kéréssel találkozhatunk, amelyeket csak akkor tudunk teljesíteni, ha rendelkezésünkre állnak az ehhez szükséges koktél alapanyagok és koktél kiegészítők. A legjobb márkák közé sorolhatjuk a Monin szirupokat és Monin püréket, ugyanis ezek az anyagok lehetővé teszik a finom, és mellette stílusos koktélok elkészítését. Minden szempontból akkor járunk jól, ha egy helyről szerezzük be a koktél alapanyagokat, a koktél kiegészítőket, és minden más eszközünket, amelyekre szükségünk van munkafolyamataink során. Ha körültekintőek vagyunk, találhatunk olyan szolgáltatót, ahol kedvező áron, gyors szállítással juttatják el részünkre a kívánt termékeket.

 

Folyamatosan frissülő árukészlettel, koktél alapanyagok és koktél kiegészítők széles választékával állunk rendelkezésére a Minden Ami Bár munkatársaiként. Amennyiben Önnek is fontos a színvonalas kiszolgálás, a minőségi italok készítése, és hosszú távon tervez, nálunk a mindezeknek megfelelő, legjobb termékekhez juthat hozzá. Többek között Monin szirupok és Monin pürék különféle fajtáival várjuk, amelyek lehetővé teszik a finomabbnál finomabb, és egyben látványos italok felszolgálását. Ismerkedjen meg közelebbről szolgáltatásunkkal a www.mindenamibar.com internetes oldalunkon!

 

Nyújtson minőségi italválasztékot minden kategóriában, hogy érkező vendégei teljes mértékben elégedettek lehessenek! Használjon kiváló koktél alapanyagokat és koktél kiegészítőket a színvonalas, ugyanakkor gyors kiszolgálás céljából! Mindezeket szerezze be tőlünk kedvező áron! Rendelése ügyében, és felmerülő kérdéseivel keressen minket a 06-70-6170280 –as telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tudnivalók a megfelelő szállítás fontosságáról – Tudja biztos kezekben kedvencét!
Tudnivalók a megfelelő szállítás fontosságáról – Tudja biztos kezekben kedvencét!

Előfordul, hogy adódnak olyan váratlan helyzetek, amikor szükségessé válik házi kedvencünk járművel történő szállítása, például egy sürgős műtét, vagy komolyabb...

Close