Kövess minket!
  
     

Fodrászkellék a gyönyörű hullámokért: Hogyan használjuk a hajsütővasat?

Fodrászkellék a gyönyörű hullámokért: Hogyan használjuk a hajsütővasat?
2018, július 30.

A dús, különleges hajkorona minden hölgy éke, melyet ma már könnyedén variálhatunk kedvünk szerint a különféle modern fodrászkellékek segítségével. Néhány óra alatt teljesen új külsőt varázsolhatunk magunknak, ha hajfestés mellett döntünk, de egyenessé vagy éppen hullámossá is tehetjük tincseinket, akár a reggeli készülődés részeként. Ám bármilyen fodrászkelléket alkalmazunk, fontos, hogy helyesen használjuk azt hajunk egészsége érdekében. Lássuk, mire érdemes figyelni, amennyiben hullámos hajra vágyunk, és hajsütővasat alkalmazunk!

  • Ne feledkezzünk meg az előkészületekről, hővédővel megalapozhatjuk a hajformázást. Fújjuk be a teljes hajkoronánkat a készítménnyel, majd szárítsuk meg alaposan. Vigyázzunk, mert ha nedves hajon alkalmazzuk az hajsütővasat, azzal tincseinket és a fodrászkelléket is károsítjuk.
  • A hajsütővasat egyenesen tartsuk, és csavarjuk köré a tincset úgy, hogy a haj ne önmagára tekeredjen, hanem mindenhol érintkezzen a vassal. Így érhetjük el, hogy egyenletesen melegedjen a haj és tökéletes legyen a végeredmény.
  • Amikor készen vagyunk, hagyjuk, hogy kihűljön a hajunk, mielőtt kezünkkel beletúrunk, fésülgetjük, ha nem várjuk ki, nem tud fixálódni a forma, és rövid időn belül kirúgja magát a hullám.
  • Nem érdemes többféle átmérőjű hajsütővasat vásárolni, mivel attól függően, hogy mekkora hullámokat szeretnénk, kisebb vagy nagyobb tincset tekerhetünk az eszközre, így könnyedén variálhatjuk frizuránkat.

Hullámos hajra vágyik? Gyorsan és egyszerűen szeretné formázni hajkoronáját? Fedezze fel a legmodernebb fodrászkellékek széles kínálatát www.fodrilla.hu weboldalunkon! Hajsütővasak, hajvágó gépek, hajfestékek és számos más fodrászkellék várja nálunk, melyek között Ön is megtalálhatja azokat az eszközöket, amikkel mindig olyan frizurája lehet, amilyenhez kedve van! Nézzen körül nálunk, és felmerülő kérdéseivel keresse bátran kollégáinkat a +36-20-330-8966-os telefonszámon vagy írjon nekünk weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mindenkiaruhaza.hu.18.07
Miért ideális választás a Gabol iskolatáska gyermekének?

Még nem sikerült ideális iskolatáskát találni gyermeke számára, és nem szeretné az utolsó pillanatra hagyni a beszerzést? Gyerek táskák széles...

Close