Kövess minket!
  
     

Fa padlólapok kültérre, fürdőszobába? Lehetséges!

Fa padlólapok kültérre, fürdőszobába? Lehetséges!
2016, március 2.

A fa bútorok, gerendák és burkolatok kivételes megjelenést adnak otthonunknak. Legyen az rusztikus, modern, vagy toszkán stílus, otthonunk kialakításában jelentős szerepe van az anyagok gondos megválasztásának.
Egy ház vagy lakás felújítása, építése gondos, hosszú, időt igénylő folyamat. Érdemes minden felmerülő kérdésnek utána nézni, tájékozódni a lehetőségekről, megoldásokról. Azért fogunk bele a házfelújítási/építési procedúrába, hogy a végeredmény álmaink otthonává váljon.

Az egyik legfontosabb felújítási szakasz a burkolás. A burkolatok feladata nem csupán a védelem és a szigetelés, de az esztétikáról sem mondhatunk le. Mi sem mutathatna jobban a természetes faburkolatnál, mint a fa hatású padlólapok!

A fából készült padlók, parketták, falburkolatok, ajtók, vagy ablakok közül valamelyik biztosan megtalálható minden háztartásban. Ugyanakkor problémát vethet fel a fa szerelmeseiben, vagy a rusztikus hangulatra vágyókban a kültéri, és a vizesblokkok (fürdőszoba, konyha) burkolása.A padlónak minden körülmények között jól kell szolgálnia, teljesítenie kell feladatát: a terhek elbírását és a folyamatos igénybevételt. Gondolt már arra, milyen lenne, ha fapadlója könnyen tisztítható, vízálló, strapabíró lenne?

A megoldás a fa hatású padlólapok! Ezek olyan burkolati egységek, melyek

  •  Porcelánból készülnek
  •  Fagyállóak (tehát kültérre is kiváló)
  •  Kopásállóak

Nem csak beltérre, de kültérre is remek választás ez a fajta burkolat. Csempeüzletünk fa hatású padlólapok széles kínálatával áll rendelkezésére! Nem csupán tartós, minőségi termékek tárháza várja a weboldalunkon, vagy budapesti üzletünkbe látogatva, de most akciós padlólapokkal is várjuk Önt! Amennyiben nem fa hatású termékeket keres, hozzánk akkor is érdemes benézni, hiszen rengeteg akciós porcelán padlólap közül válogathat!

Látogasson el www.gres-massimo.hu weboldalunkra, és tájékozódjon termékeinkről! Egyedi igényeivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal telefonon a 061 4010-140-es, vagy 0630-855-4869-es számon, de üzenetet is küldhet segítőkész kollégáinknak az info@gres-massimo.hu e-mail címre, mi mindenben az Ön rendelkezésére állunk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kutyakozmetika
Kutyakozmetikusok mester képzése

Elmondhatja magáról, hogy kedvenceivel törődve végezheti munkáját, hiszen részt vett a kutyakozmetikus képzésen, azonban még több tudásra vágyik? Nagyszerű ötlet,...

Close