Kövess minket!
  
     

Esküvőszervezés kisokos – Mire érdemes figyelni?

Esküvőszervezés kisokos – Mire érdemes figyelni?
2019, augusztus 27.

Az esküvő egy szerelmespár közös életének legszebb eseménye. Egyike azoknak, amiket sosem felejtenek el. A szép emlékekhez nem lehet megspórolni a profi esküvőszervezést sem. Ellenkező esetben megvan az esély arra, hogy a pár rossz szájízzel gondol vissza az egybekelésük napjára. Nem kell profi esküvőszervezőnek lenni ahhoz, hogy valaki olyan menyegzőt szervezzen, amilyenre mindig is vágyott. Következetes, precíz és rugalmas hozzáállással a nagy nap valóban csodálatos lesz.

Az első lépések közé a listakészítés tartozik. Egy átlátható és jól felépített, hiánytalan terv a sikeres esküvőszervezés alapja. Minden feladatnak megvan a maga ideje, a legkorábban a helyszín lefoglalása vagy a meghívók elkészítése és kiküldése igényel szervezést. Ezeket akár már egy- fél évvel korábban is el lehet intézni. Arra is időt kell hagyni, hogy a különféle szolgáltatókat felkutassuk, kiválasszuk, árajánlatot kérjünk. Ilyen az esküvői dekoráció, a menü, a torta vagy a transport, zene, a koszorúslányok ruhája stb. is ide tartozik.

Az esküvőszervezésnek nem kell egy totális idegösszeomlásnak lennie, ami közben elvész a lényeg vagyis a boldog készülődés megélése. A stressz és kapkodás hatására a pár sokszor azt kívánja, bár túl lennének már rajta, pedig nem kell így lennie. A szervezéssel járó kihívásokat hagyja meg profi esküvőszervezőknek!

A www.weddingdream.hu webcímen a Wedding Dream honlapunkat találja, ahol akár azonnal felkérhet minket az esküvője teljes lebonyolításához! Tapasztalt profi csapattal és számos, sikeresen megszervezett esküvővel a hátunk mögött, izgatottan várjuk az újabb kihívásokat. Bízza ránk a nagy nap sikerét, hadd legyünk az Önök esküvőszervezői és marad idejük arra, hogy teljes egészében megéljék a közös boldogságukat! Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén, kérjen árajánlatot vagy tájékozódjon szolgáltatásainkról! Hívjon a 36-30-986-41-35 telefonszámon vagy írjon a vargailona@weddingdream.hu  email címen amennyiben tájékoztatást szeretne kérni!

Címkék:

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
budapesti szálloda
Egy budapesti szálloda, ahol új értelmet nyer a pihenés!

Szállodából rengeteg van a főváros környékén, de olyanból kevés, ahol szívesen szállunk meg. A Villa Korda egy olyan budapesti szálloda,...

Close