Kövess minket!
  
     

Érzékszervi stimuláció a harmónia megteremtéséhez

Érzékszervi stimuláció a harmónia megteremtéséhez
2015, december 30.

A keleti kultúrákban már évezredek óta alkalmazzák a különféle füstölőszereket, melyek közül főként az indiai, kínai, tibeti és japán füstölők terjedtek el Európában. A füstölőt kezdetben főként, mint praktikus segédeszközt használták, elsősorban az időegységek mérésére. Vallási szerepében a „tömjénáldozat” bemutatásakor tulajdonítanak neki jelentőséget, még napjainkban is. Bizonyos keleti kultúrákban még ma is alkalmazzák a meditációés harcművészeti tevékenységek során, melyek a füstölő meggyújtásától a parázs ellobbanásáig tartanak. A füstölők jelenlegi formája csak pár évtizede alakult ki.

A füstölők által kibocsájtott füstgomolyagoknak, illatoknak jelentős szerepük van a szellemi elmélyülés különböző formáiban és mélységeiben. A régi idők mágusai, tanítói és papjai a jövő megjövendölésére is alkalmazták, a füst áramlásának megfigyelésével, mely rituálé még napjainkban is használatos.

A füstölőillata már a hajdani orvoslásban is alkalmazott tradíció volt, melyet főként a lélekgyógyászatban, a testi és szervi megbetegedések kezelése az elme, pszichikum befolyásolásával végeztek. A túlzott érzelmi aspektusok következtében gyakori a szervi megbetegedések megjelenése is, melyet a természetgyógyászok a szellemben létrejött zavart gyógyítva próbálják megszüntetni. Ehhez alkalmazzák a különböző illatterápiákat.

A füstölőket használati céljaik szerint csoportosítják, így a kínai „dunhuangfüstölő az egészség megőrzéséért, a baktériumölő hatásáért, míg a „feitianfüstölőt az ihlet fokozására, a „xianzangfüstölőt pedig vallási rituálékhoz alkalmazzák. Emellett megkülönbözetik őket a kialakításuk és a felhasznált alapanyagok szerint is.

Nálunk, a Piercingrendelés.hu-n találhatja az egyik legkiterjedtebb füstölő kínálatot hazánkban. Számtalan kivitelű és aromájú változatban, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkellemesebb élményt nyújtó típust. Látogasson el honlapunkra a www.piercingrendeles.hu-ra és válogasson minőségi termékeink közül, hogy segítségükkel Ön is átélhesse a tökéletes kikapcsolódás és ellazulás élményét. Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon, a 06-70/600-09-99-es számon, vagy e-mailben az info@piercingrendeles.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
növények
Hogyan ültessünk balkonládába

A természet csodás és színekben pompázó világát becsempészve otthonunkba még különlegesebbé varázsolhatjuk azt. Ha háziállatunk vagy kisgyermekünk is van, és...

Close