Kövess minket!
  
     

Érvek az ikerházak építése mellett

Érvek az ikerházak építése mellett
2017, október 31.

Akik újépítésű házak tervezésével, kivitelezésével foglalkoznak, számos ügyféligénnyel találkozhatnak munkájuk során, melyek többsége igazán összetett kívánság. A tapasztalatok azt mutatják, hogy e téren az ügyfelek érdeklődést mutatnak a többgenerációs, nagyobb családiházak iránt, ezért a szakemberek ilyenkor az ikerház építést szokták javasolni.

Az ikerház építést eleinte igencsak szkeptikusan fogadják az ügyfelek, hiszen az ilyen típusú épületekről nagyon sok negatív véleményt lehet hallani, többek között, hogy eladhatatlanok és a későbbiekben csak egyre több problémát fog okozni az épülettípus.

Az igazság az, hogyha tapasztalt, profi szakembergárda végzi az ikerház építést, ezek a tényezők szóba sem jöhetnek, hiszen dübörög az ingatlanpiac, és szemmel láthatóan nőtt az ikerházak iránti kereslet is, tehát hosszú távú befektetésként is lehet tekinteni az ilyen típusú házakra. Mivel a tervezésnél dől el minden, fontos, hogy a tényleges építkezés előtt mindent átbeszéljen a szakemberrel, így biztos nem járhat rosszul az ikerház építéssel!

Ha az ikerház építés mellett dönt, olyan többgenerációs ház tulajdonosává válhat, ahol öröm családot alapítani és később sem szükséges gyermekei kezét elengedni, ugyanis az ingatlanon belül adott a tökéletes szeparáció. Ennek köszönhetően a gyerekek felnőtté válásának első éveiben már kipróbálhatják az önálló életet, mégpedig a szülők közvetlen segítségével, így bármilyen probléma esetében azonnal segíthet gyermekeinek. Az ikerházakkal nemcsak a fiatalok járhatnak jól, hanem az idősek is, hiszen családjuk állandó felügyeletet biztosíthat számukra.

Ha az ikerház építés mellett döntött, az ingatlan megvalósításához kérje cégünk, a Profitkész Kft. közreműködését! Részletesebb tájékoztatást honlapunkon találhat a www.modernhazak.com webcímen! Kérdés esetén hívjon minket bátran telefonon, a 06-30-476-8682-es számon, vagy írjon e-mailt a termelzoltan@gmail.com címre! Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ne kössön kompromisszumot, ősszel is öltözzön divatosan!
Ne kössön kompromisszumot, ősszel is öltözzön divatosan!

Érthető, hogy a hölgyek többsége nem örül a mínuszoknak és a hűvös időjárásnak, ugyanis ősszel és télen igencsak korlátozott lehetőségek...

Close