Kövess minket!
  
     

Érvek a sminktetoválás mellett

Érvek a sminktetoválás mellett
2017, augusztus 25.

A sminktetoválás egyre népszerűbbé válik a hölgyek körében, ugyanis a beavatkozással jó néhány előnyre tehetnek szert a hétköznapokban, ennek ellenére számos tévhit kering a sminktetoválásról, amiket egyáltalán nem érdemes figyelembe venni, ehelyett inkább szakemberrel kell konzultálni, aki a pontos információkkal azonnal el fogja oszlatni a tévhiteket!

Rengeteg hölgyet a fájdalom érzése tart vissza a sminktetoválástól, pedig az igazság az, hogy a beavatkozás semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár, ugyanis a szakember érzéstelenítő alkalmazásával éri el, hogy a vendég ne érezzen fájdalmat a sminktetoválás készítése közben.

A sminktetoválással rengeteg idő megspórolható, hiszen a reggeli készülődés során nem kell számolni a sminkelési idővel, így több idő jut még a munka előtti pihenésre, vagy a reggelire, ráadásul az elrontott sminkből adódó késések is megszűnnek, ennek köszönhetően mindig pontosan beérhet a munkahelyére, vagy időben elindulhat egy találkozóra!

A sminktetoválás egyáltalán nem kelt természetellenes hatást viselőjén, ellenkezőleg, kiemeli arcának adottságait, előnyeit, így hangsúlyosabbá válhat a szem, vagy az ajkak vonala. A kiemelést, és annak mértékét mindig a vendég határozza meg, de értelemszerűen a végső döntés előtt mindenképp konzultálni kell a sminktetoválást végző szakemberrel, mert előfordulhat, hogy a vendég elképzelése nem éppen túl esztétikus a valóságban!

A sminktetoválás nem örökre szól, ezért, ha csak kipróbálni szeretné, később még mindig dönthet úgy, hogy nem újítja meg a tetovált kontúrvonalakat, így semmilyen elköteleződéssel nem jár a beavatkozás! Ha elnyerte tetszését a kész végeredmény, bátran vesse magát bele újra, és legyen mindig tökéletes a megjelenése!

Próbálja ki Ön is a sminktetoválást! Lassu Judit vagyok, további információkat szolgáltatásaimról a www.sminktetovalas-miskolc.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon telefonon a 06-20-477-9999-es számon! Keressen bizalommal, várom szeretettel szalonomban!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Elérkezett az aktív kertészkedés időszaka! – Tudnivalók a növények ültetéséről
Elérkezett az aktív kertészkedés időszaka! – Tudnivalók a növények ültetéséről

Akik tájékozottak a növények és a kertépítés terén, sokkal jobban preferálják az őszi időszakot a kertészkedés, növényültetés szempontjából, ugyanis az...

Close