Kövess minket!
  
     

Elérkezett a teázás időszaka! Készüljön minőségi kiegészítőkkel a harmonikus pillanatokra!

Elérkezett a teázás időszaka! Készüljön minőségi kiegészítőkkel a harmonikus pillanatokra!
2017, szeptember 27.

Az emberek többsége főként azért várja az őszi-téli szezont, hogy végre kedvenc időtöltésüknek, a teázásnak hódolhassanak. Aki igazi rajongója a forró italnak, nemcsak a minőségi bögrék beszerzéséről gondoskodik, hanem a teás kiegészítők megvásárlásáról is!

lilapapagaj.hu3A teás termékek rendkívül széles választékban kaphatóak, kiválasztásukat csakis a vásárlói igények határozhatják meg, így például sokan csak teásbögréket vásárolnak, de ha szeretnénk ízlésesen és látványosan elrendezni a filtereket, érdemes teásdobozt is beszereznünk, ennek köszönhetően nemcsak az esztétikus elrendezés biztosított, hanem a filterek közötti átláthatóság is. A szálas teák rajongói számára a teázás nélkülözhetetlen kelléke a teatojás, vagy más néven teaáztató. A teaáztató többféle lehet, egyszerűbb szűrő, vagy épp különleges, dizájnosabb darab. A modernebbek már étkezési szilikonból készülnek, ezáltal jól formálhatóak, így egészen extrém kellékeket lehet beszerezni. Természetesen a teás kiegészítőket is megérinti az újdonság szele, köszönhető mindez annak, hogy a termékek tervezői figyelembe veszik a fogyasztói igényeket. Pár évvel ezelőtt a piacra dobták az utazó bögréket, ezáltal már bárhol, út közben is élvezhetőek a forró italok!

lilapapagaj.hu2A teás termékek nemcsak funkciójuk szempontjából változatosak, hanem dizájnjuk alapján is, így bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelő kiegészítőket, bögréket. Manapság e téren egyre inkább előtérbe kerülnek a klasszikus, vintage kinézetű bögrék és kannák, így maga a teázás igazi időutazássá alakulhat át!  A kellékek tökéletes ajándékokká is válhatnak, ugyanis mindenkinek szüksége van a konyhájában egy teásdobozra, kannára vagy teaáztatóra, így biztos lehet benne, ha bármilyen teás kiegészítőt vásárol, praktikus és hasznos ajándékot nyújthat át az ünnepeltnek!

Ha bármilyen teás termékre van szüksége, keresse a Lilapapagáj Kft.-t! Webáruházunkból csakis minőségi, dizájnos bögréket, egyéb kiegészítőket szerezhet be! A választékot a www.lilapapagaj.hu címen tekintheti meg, ahol nem csak teás termékeket talál, de számtalan egyéb kategória között is böngészhet! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-485-0012-es számon, vagy írjon e-mailt az info@lilapapagaj.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Karmagloves: nem csupán kesztyű
Karmagloves: nem csupán kesztyű

A kesztyűk örök darabnak számítanak, ha kiegészítőkről van szó. Kesztyűje mindenkinek van, hiszen a téli fagyokban egyszerűen nem lehet meglenni...

Close