Kövess minket!
  
     

Egységes mappák a cég minden dolgozója számára

Egységes mappák a cég minden dolgozója számára
2016, május 10.

Irodai területen dolgozik, ahol naponta szükség van az iratok szakszerű rendezésére, valamint folyamatosan újabb papírhalmok keletkeznek, amelyek tárolását minél hatékonyabb módon szeretné megoldani? Az irattartók, és a különböző iratrendező mappák, amiket akár a cég logójával is elláthat, nagy segítségére lehetnek.

Szinte mindenütt találkozhatunk dokumentációval foglalkozó részterületekkel, bármilyen munkahelyről van szó. Vannak, ahol csak a háttérben végeznek ilyen jellegű feladatokat, azonban a legtöbb helyen ennél sokkal nagyobb mértékben vannak jelen az iratok kezelését igénylő tevékenységek. Minél több a foglalkoztatottak száma, annál jobban lehet igény a nyomtatványok rendezett tárolására, hiszen csak így juthatunk hozzájuk gyorsan és egyszerűen. Az irattartók megkönnyítik a különböző típusú dokumentumok elkülönítését. Amikor viszont már rengeteg dokumentum közül kell megtalálnunk azt, amire éppen szükségünk van, az iratrendező mappák kiválóan töltik be szerepüket. Ezeknek a kellékeknek a beszerzésénél fontos a minőséget szem előtt tartva választanunk, és emellett érdemes gondolkodnunk azon, hogy esetleg az iratrendező mappákat, irattartókat és hasonló termékeket logózva kérjük. Ezzel egyedi jelleget adhatunk a saját cégünkön belüli tárolási folyamatoknak, főként, ha összejöveteleken is részt veszünk. Ilyenkor a logózott konferencia mappa még inkább egyedülálló lesz számunkra, és ügyfeleink, partnereink számára is elegánsan hat.

Egyedi elképzelései szerinti, színvonalas gyártást vállalunk, rövid kiszállítási idővel. Iratrendező mappákat, irattartókat, és egyéb termékeket forgalmazunk, amelyek színek és típusok szerint is választhatóak. A www.graduszmappa.hu honlapunkon részletesen tájékozódhat a termékeinkkel kapcsolatos részletekről.

Tartsa a dokumentumokat áttekinthetően és rendezetten! Alkalmazzon egységes iratrendező mappákat, melyeket cége összes dolgozója hatékonyan tud használni a hosszú évek folyamán! Rendelje meg nálunk hiányzó kellékeit, akár logózott formában! Kérdései esetén rendelkezésére állunk a 06-30-5390330–as telefonszámunkon, vagy a gradusz@graduszmappa.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
maxiszer.hu_16.04
Raktári munkálatait intézze gördülékenyen!

Mindennapjait nagyrészt raktárban tölti, ugyanis ide köti munkája? Ahhoz, hogy igazán eredményesen tudjon dolgozni, bármilyen termékekről van szó, fontos könnyen...

Close