Kövess minket!
  
     

Egyedi hímzéssel ellátott darabok babafürdetéshez

Egyedi hímzéssel ellátott darabok babafürdetéshez
2015, szeptember 30.

Olyan egyedi ajándékkal szeretné meglepni ismerősének kisbabáját, vagy saját kisgyermekét, amilyet biztos, hogy mástól még nem kapott? Nagyszerű ötlet a naponta történő babafürdetéshez használatos fürdőlepedőt, vagy fürdető kendőt adni a hímzés lehetőségét is kihasználva.

A kisbabáknak nagyon érzékeny a bőrük, így kifogástalan minőségű ruhákat tanácsos rájuk adni. A fürdetések alkalmával pedig kifejezetten olyan anyagú baba ruhadarabokat szükséges használni, amelyek segítségével gyorsan felszárítható a kisbaba bőre. Fontos, hogy külön figyelmet fordítsunk az apró részletekre, hiszen könnyen megfázhat. A bababarát alapanyagok felhasználása mindennél fontosabb, hogy megóvjuk kisgyermekünk egészségét.

A jó fürdőlepedő jellemzői:

  • kiváló nedvszívó képességű
  • kifogástalan minőségű
  • nagyon puha anyagú
  • kapucnival ellátott

Örömet okozhatunk, ha hangulatos összeállítással kedveskedünk a kisbabánknak. Egy vidám, személyre szabottan hímzett baba ruhadarab máris megváltoztathatja a viselője és szülei kedvét is. A hímzett betűk, számok, esetleg ábrák lehetnek a kisbaba neve, de akár a születésnapjának dátuma, vagy bármi más is. Mindez a megrendelő kreativitásától függ.

A Milibaby webáruház munkatársai igyekeznek minden tekintetben segíteni az igényeinek megfelelő baba ruhadarabok megtalálásában. Fontosnak tartjuk az igényességet, a naprakészséget, így mindig a legújabb trend szerinti, kifogástalan minőségű babaruhákat vásárolhatja meg nálunk. Törekszünk a gördülékeny munkavégzésre, így nagyon rövid időn belül hozzájuthat a kért egyedi, hímzett fürdőlepedőhöz és fürdető kendőhöz is. A www.milibaby.hu –n ezeket könnyen megtalálja. Kiváló ajándékként szolgál a kapucnival is ellátott fürdőlepedő.

Válasszon Ön is olyan babafürdetéshez szükséges baba ruhadarabot, amilyen biztos, hogy nincs másnak! Ráadásul elképzeléseinek megfelelően segítünk a kiválasztásban. Hírlevelünkre bármikor feliratkozhat weboldalunkon. E-mail elérhetőségünk az info@milibaby.hu, telefonon pedig a 06-30-4362893 –as számon ér el bennünket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
balancemed3.hu
Iskola előkészítő gyermekünk sikereiért

Nagyon fontos, hogy gyermekünk már az iskolakezdés legelejétől jól tudjon teljesíteni az iskolában. Ehhez hozzásegíthetjük azzal, hogy iskola előkészítőre íratjuk...

Close