Kövess minket!
  
     

Egyedi designer szoknyák a hercegnőknek: Pettiskirt és tütü

Egyedi designer szoknyák a hercegnőknek: Pettiskirt és tütü
2014, augusztus 22.

Napjainkban a divat sokszínűségének köszönhetően mindenki rátalálhat az ízlésének leginkább megfelelő stílusra és ruhadarabokra, valamint kedve szerint követheti a világ neves tervezőinek munkáját, azonban a nemzetközi kifutókon nem csupán a felnőtt közönséget megcélzó designer-ek képviseltetik magukat, hanem egyre szélesebb érdeklődő kört vonzz a gyermekdivat is. A kicsik stílusos öltöztetése manapság fontos szempont a szülőknek, ezért a tervezők változatos kollekciókat állítanak kifutóra, azonban óriási különbség mutatkozik az európai és az amerikai irányzatok között.

Pettiskirt és tütü

Az aktuális divat hatalmas visszatérője és slágere a pettiskirt és a tütü, amely elsősorban az amerikai gyermekdivat szépségversenyek, színház- és show világ és ünnepségek világából került az utcai és alkalmi divatviseletek közé. A tütü viszonylag merev tartással rendelkező szoknya, míg ezzel szemben a pettiskirt szabásilag ugyan hasonlít a tütüre, azonban ez egy többrétegű chiffon anyagból készült puha szoknya. A szoknyatípusok jellemzője az elegáns és bájos megjelenés, melynek köszönhetően minden kislány királylányként tündökölhet különböző alkalmakon.

A prettiskirt és a tütü viselése:

  • Ideális viselet ünnepségeken: esküvő, keresztelő, családi és egyéb ünnepeken.
  • Azok számára, aki a hétköznapokban is fontos a divatos és aranyos megjelenés.
  • Ideális jelmez kiegészítő viselet a kislányok számára.
  • Táncos viselet, gyermekszépségversenyekre kifejezetten ajánlott ruhadarabok.

Népszerűségüknek köszönhetően a prettiskirt és a tütü szinte minden neves gyermekruha tervező kollekciójában megtalálható, melynek köszönhetően hazánkban is egyre nagyobb teret hódítanak maguknak az egyedi designer szoknyák.

Minőségi designer ruhák a hercegnőknek!

A Milibaby Baba Webáruház széles szolgáltatási körén belül különböző egyedi designer szoknyákat kínál a kis hercegnők számára, melyek között neves tervezők által kreált dekoratív és bájos prettiskirt és tütü kollekció várja az érdeklődőket. Tekintse meg webáruházunk széles termékkínálatát a www.milibaby.hu weboldalon, valamint tanácsokért és bővebb információkkal kapcsolatban keresse kapcsolattartónkat, Seres Gábort a 0630/436-2893-mas telefonszámon, valamint az info@milibaby.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
milibaby.hu (1)
Egyedi babaruhák

Ahogy anyák leszünk óhatatlanul megváltozik az életünk. Vannak olyan dolgok, melyekről azt gondoltuk, hogy mindig az életünk részei lesznek, hiszen...

Close