Kövess minket!
  
     

Egyedi céges ajándékok fürdőzéshez

Egyedi céges ajándékok fürdőzéshez
2016, április 1.

Azon gondolkodik, milyen emblémázható reklámajándéknak örülnének leginkább munkatársai? Kikapcsolódásként sokan gyógy- vagy élményfürdőt, uszodát választanak, sőt vannak, akik rendszeresen látogatják ezeket a helyeket. A fürdőzéshez szükséges kellékek remek reklámajándékként szolgálhatnak.

A kellemes idő közeledtével mindenki a szabadba vágyik, egyre többen veszik célba a fürdőket, hiszen már az eddig lezárt kültéri medencéket is megnyitják. Ez gyermekekkel együtt, az egész család számára tökéletes programot jelenthet. Ahogy melegebbé válik az idő, már a tavakban is aktuális lesz a fürdőzés, amire hazánkban igen sok helyen van lehetőség. Bármelyik alkalomról legyen szó, a fürdőzéshez nélkülözhetetlen kellékek a törülköző, és egyéb más eszközök. Ebben az időszakban, ha dolgozóinkat igazán egyedülálló céges ajándékkal szeretnénk meglepni, nagyszerű ötlet fürdőzéshez szükséges reklámajándékot nyújtani nekik. Azáltal, hogy emblémázható reklámajándék mellett döntünk, ott is népszerűsítve lesz vállalatunk, ahova az emberek magukkal viszik ezeket a tárgyakat. Nemtől és kortól függetlenül adhatjuk át, és szándékunkat biztos, hogy díjazni fogják.

Praktikus ajándékozás, vagy reklámajándék logózása céljából Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft-nknél a legjobb helyen jár. A legmodernebb eljárásokkal, minőségi anyagokat használva, rugalmasan, és rövid határidőn belül készítjük el a rendeléseket. Ha nem biztos benne, hogy az elképzelései szerinti, tökéletes végeredmény születhet, és szeretne ötletet kérni gyártás előtt, mi ebben is nagy segítségére vagyunk. A www.dualreklam.hu internetes oldalunkon kategóriákra bontva kereshet a reklámajándéknak, és a dolgozók részére adható céges ajándékoknak kiválóan megfelelő termékek közül. Ugyanitt megtalálhatja a fürdőzéshez nélkülözhetetlen kellékeket is.

Egy kis figyelmességgel bárkinek örömet okozhat! Készíttessen egyedi, emblémázható reklámajándékokat céges arculatát tükrözve, olyan termékek felhasználásával, amelyek garantáltan hasznosak lehetnek minden megajándékozott ember számára! Ha szolgáltatásunkkal, netán megrendelésével kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, hívjon a 06-1-4102672 –es telefonszámunkon, vagy a dual@dualreklam.hu e-mail címünkön keressen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tattooszeged.hu
Meghatározó idézetét tetováltassa körültekintően!

Tetoválás készítésén gondolkodik, és már biztosra tudja, hogy egy Ön számára nagy jelentőséggel bíró szöveget, idézetet szeretne látni testén? Fontos,...

Close