Kövess minket!
  
     

Egyedi babaruhák

Egyedi babaruhák
2014, június 19.

Ahogy anyák leszünk óhatatlanul megváltozik az életünk. Vannak olyan dolgok, melyekről azt gondoltuk, hogy mindig az életünk részei lesznek, hiszen kiemelten nagy jelentőséget tulajdonítottunk nekik. Lehet ez a szombat reggeli pilates vagy éppen egy könyvklub csütörtök esténként. Anyaként azonban átértékelődik a dolgok sorrendje, ami nem is baj, hiszen egy új életet kapunk cserébe.

Ennek egyik kedves megnyilvánulása, hogy ameddig a baba fogantatásáig és születéséig a saját külsőnkkel voltunk elfoglalva, addig ez teljesen megváltozik. Rajongó odaadással szerezzük be a legaranyosabb ruhadarabokat és kiegészítőket, hogy bájosabbnál bájosabb ruhákban csodálhassuk gyermekünk csodáját.

A Milibabynél ezen lelkes anyukáknak szeretnénk kedveskedni különleges, egyedi készítésű gyermekruháinkkal és kiegészítőinkkel!

Kollekciónkban az egészen kicsiktől a 7 évesekig minden korosztály számára biztosítjuk az egyedi ruhácskák csodálatos világát! Legyen szó alkalmai ruhákról vagy éppen a mindennapos használatra szánt ruhadarabokról, kínálatunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Kiknek ajánljuk ruháinkat?

Azon gyermekek szüleinek, akik valamilyen egyedi ruhadarabot keresnek egy-egy különleges alkalomra, vagy éppen szeretnék 1-2 olyan ruhával meglepni csemetéjüket, amelyet nem látnak viszont minden utcasarkon és gyermekük jól is érzi magát benne.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban, helyet kaptak az aktuális idény kívánalmainak megfelelő darabok. Éppen ezért már nagyban készülünk a nyárra, így fantasztikus szettekkel várjuk a Milybabynél! Többek között bájos strandruhákkal, nyári szalmakalapokkal, légies szoknyácskákkal, és amit csak el tud képzelni! Természetesen a fiúkról sem feledkeztünk meg. Többek között születésnapi és rövidnadrágos nyári szettekkel valamint bájos sapkákkal állunk a kis szívtiprók rendelkezésére!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy ezek az egyedi, dekorált darabok nem-e jelentenek a játékos babákra és idősebb társaikra veszélyt?

A válasz egy határozott nem. Ruháink és kiegészítőink elkészítése során kiemelten nagy figyelmet tulajdonítunk nem csak a megfelelő minőségű anyagok beszerzésére, hanem azokból biztonsággal viselhető ruhákat készítünk el akár a legkisebbek számára is!

Felkeltettük érdeklődését?

Látogasson el a Milibaby weboldalára az alábbi linken és tekintse meg egyedülálló kínálatunkat!

http://milibaby.hu/

Avagy állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeinken:

Seres Gábor (kapcsolattartó)

Telefonszám: (36) 30-436-28-93

E-mail cím: info@milibaby.hu

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
galgo.hu
Egyedi ajándékok a Go Print kínálatából

Mikor ajándékozásra kerül sor, sokszor belefutunk abba a problémába, hogy nem tudjuk eldönteni mi is lenne a megfelelő ajándék egy...

Close