Kövess minket!
  
     

Egyedi ajándékok a Go Print kínálatából

Egyedi ajándékok a Go Print kínálatából
2014, június 19.

Mikor ajándékozásra kerül sor, sokszor belefutunk abba a problémába, hogy nem tudjuk eldönteni mi is lenne a megfelelő ajándék egy szerettünk vagy ismerősünk számára. Ilyenkor nagy vadászatra megyünk, vagy megpróbáljuk kipuhatolózni, hogy mi is lenne megfelelő ajándék.

Ebben lehet segítségére a Go Print!

Gazdag kínálatából mindenki számára megtalálhatjuk a megfelelő ajándékot, amellyel valóban örömet is okozhatunk!

Milyen Go Print termékeket ajándékozhat?

Attól függően, hogy kinek keres ajándékot, más és más darabot tudunk javasolni az Ön számára. Ha ügyfeleinek, munkatársainak keres valamilyen gesztus értékű, mégis személyes ajándékot, akkor az egyedi szöveggel ellátott, ami lehet az ajándékozott nevével, vagy akár egy idézettel is ellátott toll.
A tollaink közül több árkategória közül is választhat, így attól függően, hogy érzelmi értékű, vagy az üzleti élet konvencióinak megfelelő darabot keres, könnyedén kiválaszthatja a megfelelő típust, mi pedig ellátjuk az Ön által meghatározott felirattal.

Uraknak, hasonlóképpen jó ajándék lehet a személyes tartalommal ellátott toll, azonban akik személyesebb vagy éppen viccesebb meglepetést keresnek, azoknak is tud a Go Print egyedi ötletekkel szolgálni! Kedvelt ajándéktárgyaink egyike, melyre gravírozással készíthetünk feliratot, a flaskák és az öngyújtók. Ezek kiváló felületet nyújtanak egy-egy hosszabb szöveg felületéül, így akár egy viccet vagy egy kedves üzenetet is rágravírozhatunk a felületre.
Ezen területen is hasonlóan gazdag kínálattal állunk megrendelőink szolgálatára, többek különböző színárnyalatok, méretek és kialakítások teszik lehetővé, hogy Ön az ajándékozandó fél ízléséhez leginkább illő darabot készíttethesse el velünk.
Az olvasás szerelmeseinek, illetve az idősebb korosztály tagjainak könyvjelzőink ideális választást jelenthetnek, mely egy időtálló emlékként, nagyszerű ajándék lehet szeretteinek.

Ajándékok hölgyeknek

Hölgyek ajándékozása terén általában könnyebb dolguk van, általában könnyebben kitalálható, hogy minek örülnének, így kínálatunkba olyan darabokat gyűjtöttünk össze, melyek örömteli meglepetést jelenthetnek, miközben hasznos szolgálatot is tesznek.
Legnépszerűbb ajándéktárgyaink a zsebtükrök. Külső felületükre különböző szövegeket és mintákat gravíroztathat, így egy valóban személyes ajándékot elkészítve kedvesének vagy szerettének.

További hasznos tippekért és ötletekért, látogasson el weboldalunkra, a www.galgo.hu-ra vagy felkereshet minket a megadott elérhetőségeinken. Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére!

http://galgo.hu/ajandektargy.html

Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Tel: (+36-1-)371-2860

1116 Budapest, Sztregova u. 22-28.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
astaxsanthin_weblapra
Egészségünk megőrzése: Az Astaxanthin-olaj étrend-kiegészítő

Sejtjeink védelméről a szabadgyökökkel szemben az antioxidánsok gondoskodnak, melyek közül az egyik legerősebb az astaxanthin, amelyet nagy mennyiségben az algák...

Close