Kövess minket!
  
     

Egyedi ajándékcsomag nyomtatott termékekkel

Egyedi ajándékcsomag nyomtatott termékekkel
2016, május 3.

Jeles alkalom időpontja közeledik, amikor az ünnepeltet egyedi ajándékkal szeretné meglepni? Legyen szó bármilyen eseményről, kortól és nemtől függetlenül kitűnő megoldás erre a kérdésre, ha a szitanyomással vagy transzfernyomással készíthető ajándéktárgyakból állít össze egyedülálló csomagot.

 

Kiemelkedő eseményekkel egy éven belül többször is találkozhatunk. Ahogy telik az idő, egyre nehezebb lehet ugyanazoknak a személyeknek kiválasztanunk a tökéletes ajándékokat, hiszen kifogyhatunk az ötletekből. A fejlődő technológiának köszönhetően egyre több olyan módszerrel ismerkedhetünk meg, amelyekkel sikerülhet igazán egyedülálló meglepetésekkel előállnunk. Minden embernek van valamilyen kedvenc elfoglaltsága, előadója, esetleg mással kapcsolatos érdeklődési köre. Ha ezen gondolkodunk el, és élünk a nyomtatással megrendelhető termékek lehetőségével, máris összeállítható akár egy ajándékcsomag is. Szitanyomással, vagy a transzfernyomás remek technikájával póló nyomtatást, toll feliratozás, és egyéb kellékek egyedivé, személyre szabottá tevését valósíthatjuk meg.

 

A Step Kft. dolgozóiként rugalmasan, rövid időn belüli teljesítéssel, magas minőségben bocsátjuk rendelkezésére az elképzeléseinek megfelelő termékeket. Szitanyomással és transzfernyomással is foglalkozunk, így bármilyen anyagú terméket szeretne rendelni, teljesíteni tudjuk a kérését. Póló nyomtatást, toll feliratozást, és számos más kiegészítőre való nyomtatást vállalunk. Ha sürgeti az idő, hiszen már nem sok nap van hátra a kellékek átadásáig, akkor is forduljon hozzánk bátran, ugyanis színvonalas munkánkat gyorsan végezzük. Eddigi munkáinkat megtalálhatja, és bővebb információt is szerezhet a www.stepkft.hu internetes oldalunkon.

 

Ajándékozzon teljes mértékben egyedi, személyre szóló, hasznos kellékeket, akár ajándékcsomagban összeállítva! Használja ki a szitanyomás és a transzfernyomás technikáját, és rendeljen igényei szerinti, kiváló minőségű termékeket tőlünk! Hozzáértő munkatársainkkal várjuk észrevételeit, kérdéseit a 06-94-345234 –es telefonszámunkon, és e-mailt is tud nekünk írni az info@stepkft.hu címünkre.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
starfashion.hu_16.04
Viseljen utazásai során kényelmes és szép lábbelit!

Gyakran utazik különféle helyszínekre más-más céllal, és a jó idő beköszöntével a szabadban is rengeteget szeretne kirándulni? Lábbelijére nagy hangsúlyt...

Close