Kövess minket!
  
     

Egy budapesti szálloda, ahol új értelmet nyer a pihenés!

Egy budapesti szálloda, ahol új értelmet nyer a pihenés!
2019, augusztus 27.

Szállodából rengeteg van a főváros környékén, de olyanból kevés, ahol szívesen szállunk meg. A Villa Korda egy olyan budapesti szálloda, ahol minden vendég jól érzi magát és ahonnan igazán elégedetten távozik. Mi a titkunk? Egyszerűen tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat, mi kell ahhoz, hogy pihenni tudjanak és egy kis időre elfelejtsék a gondjaikat.

A budapesti szállodánk családok, baráti társaságok, párok fogadására egyaránt berendezkedett, de akár az üzleti úton lévőket is szeretettel fogadjuk szobáinak egyikében.

A budapesti szállodánk egyik nagy erőssége az a kettősség, ami az elhelyezkedéséből fakad. Egyszerre van közeli és könnyen elérhető helyen fővárosban, mégis, mintha egy másik világba érkeznénk, a budai hegyek között. Az exkluzív zöld övezet nagy vonzerőt jelent, ami a klasszikus villa hangulattal kiegészülve tökéletes környezetet szolgáltat a feltöltődéshez. A belvárosban ezt nem találja meg, azonban messzire, vidékre sem kell elutaznia, hogy elszakadjon kicsit a várostól.

Nincs kedve a négy fal között tölteni a hétvégét, szívesen elbújna párjával a világ elől, szüksége van pár nap nyugalomra és pihenésre, szeretne megünnepelni valamit? A budapesti szállodánk tárt kapukkal várja! Nem véletlenül vagyunk olyan közkedveltek, hiszen vendégeink egyetértenek abban, hogy budapesti szállodánk kiválóan felkészült, kedves személyzettel és nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik. Semmire sem kell tehát ügyelnie annak, aki nálunk száll meg, csakis arra, hogy teljes egészében átadja magát a pihenésre szánt időnek!

A www.villakorda.hu webcímen keresztül a Hotel Villa Korda weboldalát tudja elérni, ahol minden információt megtalál budapesti szállodánkról. Képeink magukért beszélnek, de javasoljuk, hogy inkább a saját élményeit élje meg első kézből és szálljon meg budapesti szállodánkban! A közzétett elérhetőségeink egyikén érdeklődjön a részletekről és keresse kollégáinkat a +36-1-325-9123 telefonszámon vagy a korda@t-online.hu email címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Casa Bugatti VIDAL evőeszközkészletek
Luxus nászajándék? Válassza a Casa Bugatti VIDAL evőeszközkészletet!

Ha az emberek hivatalosak esküvőre és nászajándékot szeretnének vásárolni az ifjú párnak, sokan mindenképp olyan meglepetést szeretnének átadni, ami ugyanolyan...

Close