Kövess minket!
  
     

Egészségünk megőrzése: Az Astaxanthin-olaj étrend-kiegészítő

Egészségünk megőrzése: Az Astaxanthin-olaj étrend-kiegészítő
2014, június 19.

Sejtjeink védelméről a szabadgyökökkel szemben az antioxidánsok gondoskodnak, melyek közül az egyik legerősebb az astaxanthin, amelyet nagy mennyiségben az algák tartalmaznak. Az astaxanthin egy pirosas színanyag, amely bizonyos tengeri állatokban található, például a Haematococcus pluvialis nevű mikroalgában. Ez az antioxidáns hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, valamint számos betegség gyógyításához, ezért fontos, hogy a megfelelő mennyiséget juttassunk szervezetünkbe, amelyhez kiváló megoldást kínálnak az étrend-kiegészítő készítmények.

Az antioxidánsok: Astaxanthin

Szervezetünk normális anyagcseréje során oxidatív molekulák keletkeznek, melyeket szabadgyököknek nevezünk és szükségesek testünk működéséhez, valamint sejtjeink egy része, azért termel szabadgyököket, hogy azok elpusztítsák a szervezetbe bejutott kórokozókat. Szervezetünk védelmi mechanizmusai képesek természetes úton semlegesíteni a maga által termelt szabadgyököket, azonban ha ez a folyamat nem működik tápanyaghiány vagy egyéb okok következtében, az egyensúlyunk felborul, és ép sejtjeinket fenyegeti. Az antioxidáns egy olyan molekula, amely képes eltávolítani a szabadgyököket a szervezetből, melyek közül az egyik legerősebb az astaxanthin, amit minőségi étrend-kiegészítők segítségével optimális mennyiségben juttathatunk szervezetünkbe.

Astaxanthin kedvező élettani hatásai:

  • Növeli az állóképességet és az általános erőnlétet.
  • Erősíti az immunrendszert, serkenti az anti-test termelődést.
  • Gyulladáscsökkentő hatású.
  • Stressz csökkentő hatású és hozzájárul az idegrendszeri betegségek kialakulásának elkerüléséhez és gyógyításához.
  • Óvja a szemet és a bőrt az UV sugarak káros hatásaitól.
  • Megakadályozza a rákos sejtek kialakulását és elszaporodását, a sejtburjánzást, melyet az orvostudomány is elismer.
  • Sportolók számára ideális, mivel megfelelő módon támogatja a test regenerációs képességét.

Válasza a minőséget!

A Vitálvár Kft. minőségi étrend-kiegészítő készítményeivel, az Astaxanthin-olajjal minőségi és megbízható termékeket kínál a fogyasztók számára, melyek segítségével fenntartható szervezetünk egyensúlya és megőrizhetjük egészségünket. Gondoskodjon Ön is a szervezete számára megfelelő mennyiségű antioxidánsról, melyről bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.astaxanthin-olaj.hu weboldalt, valamint további információkért keressen minket bizalommal a 0620/343-0300-ás és a 0620/983-47-34-es telefonszámokon, valamint az info@vitalvar.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
janky.hu.1
Arcplasztika: A hosszan tartó fiatalság

A mindennapok során a környezetünkből érkező ingerekre akarva vagy akaratlanul is válaszolunk arcunk reakcióival, tükröződnek gondolataink, érzelmeink, azonban kivétel nélkül...

Close