Kövess minket!
  
     

Dolgozzon tökéletesen tiszta környezetben!

Dolgozzon tökéletesen tiszta környezetben!
2017, október 19.

Egy iroda mindig fokozott igénybevételnek van kitéve, ugyanis egy légtérben többféle teendőt végeznek, esetenként az ügyfeleket is itt fogadják, ezért kiemelt figyelmet szükséges fordítani a tisztaság fenntartására. Mindennapos takarítással megoldható lenne, azonban a legtöbb esetben a dolgozóknak erre már nincs ideje. A legjobb, ha teljes körű irodatakarítást vállaló cégre bízzuk a feladatot, akik gördülékenyen, nagy precizitással képesek ezt teljesíteni!

Vállalkozásunk tevékenységi körétől, illetve méretétől függően előfordulhat, hogy nagy létszámban foglalkoztatunk dolgozókat az irodánkban. A munkafolyamat különböző részeinek egy légtérben való teljesítése hulladékok felgyülemlésével, a por megjelenésével járhat, így nehezebb fenntartani az optimális higiéniai állapotot. Ennek következtében könnyebben szaporodnak el a baktériumok, és nagyobb esély van a fertőzések kialakulására is! Annak érdekében, hogy mindezt megelőzhessük, nélkülözhetetlen a napi irodatakarítás. Használati eszközeinket egy nap folyamán többen is kezünkbe vesszük egymás után, ezért ezek alapos tisztítására, gondos elhelyezésére nagy hangsúlyt kell fektetni. A polcok, asztalok és egyéb berendezési tárgyak portalanítása szintén elengedhetetlen. Nagy területen dolgozva, vagy kis helyiségben zsúfoltan tevékenykedve egyaránt nagy szükségünk lehet segítségre az irodatakarítás terén!

Munkakörnyezete folyamatos tisztán tartása céljából a CleanNet Kft. készséggel áll rendelkezésére. Professzionális eszközeinkkel, és gyakorlott munkatársainkkal vállaljuk a napi irodatakarítást. Tájékozódjon részletesen szolgáltatásunkról a www.cleannet.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa alkalmazottainak a kényelmes, tiszta környezetben történő munkavégzést! Kérje segítségünket az irodatakarításban, így nem megy rá plusz ideje ennek a fontos feladatnak a megoldására! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-383-6963-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@cleannet.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
24 órás munkaszékek: Használjon tevékenységének megfelelő irodaszéket!
24 órás munkaszékek: Használjon tevékenységének megfelelő irodaszéket!

Rengeteg időt tölt munkatársaival együtt az irodai asztaloknál ülve, amit nagyobb lelkesedéssel tenne, ha kényelmesebb irodai székeket használhatna? Az ergonomikus...

Close