Kövess minket!
  
     

Dobja fel táncruháját strasszkövekkel!

Dobja fel táncruháját strasszkövekkel!
2016, február 3.

A fellépőruháknál, táncruháknál nem elég a fantasztikus szabás: fontos, hogy kellően figyelemfelkeltő és különleges legyen, hogy segítségével kitűnhessünk a tömegből. Na de milyen módszert érdemes ehhez használni?

Dobjuk fel a ruhánkat Swarovski ragasztható strasszkövek és Swarovski kristályok segítségével!

  • Ma már számtalan formában, színben és méretben kaphatóak Swarovski kristályok, így bármilyen stílushoz, textilhez könnyedén megtalálhatjuk a megfelelőt.
  • Tüzes vörös, szende rózsaszín vagy éppen káprázatos arany – csak néhány az elérhető színek és árnyalatok hosszú sorából. A döntés tehát csak tőlünk függ!
  • A Swarovski strassz a hobbitáncos fellépő ruhákhoz éppúgy képes pluszt hozzáadni, mint a magas színvonalú, profi táncruhákhoz, hiszen igényes kialakításának köszönhetően tökéletesen képes kiemelni a ruhának és viselőjének szépségét!
  • A Swarovski kristályok és strasszok széles formaválasztéka miatt minden szabáshoz megtalálhatjuk a megfelelő darabokat, ami egy táncfellépés során különösen fontos lehet, hiszen ekkor a fellépőruhának nem csak csinosnak és elegánsnak kell lennie, de kényelmesnek is. A táncruha soha nem zavarhatja viselőjét a szabad mozgásban, ehhez az elváráshoz pedig a ragasztható strasszok tökéletesen igazodnak!
  • A kristályokat és a strasszokat többféleképpen is felhelyezhetjük a ruhára: lehetőségünk van felragasztható, felvarrható és vasalható verziók közül is választani, így mindenki megtalálhatja az igényeihez legjobban illő verziót.

Ha Ön is szeretné különlegessé és egyedivé varázsolni fellépő ruháját, táncruháját, vagy egyszerűen csak hétköznapi öltözékeit formálná saját ízlésére, keresse fel www.strasszkiraly.hu weboldalt, ahol Swarovski kristályok rendkívül széles választékát találhatja meg, megfizethető áron!

Ha további kérdése adódna, egyedi igényei lennének vagy segítséget szeretne a rendelésben, hívja a 06-20/391-9561-es telefonszámot!

Az egyedi táncruha csak egy gombnyomásra van Öntől! Éljen a lehetőséggel és rendeljen még ma!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyszeregy.com
Hogyan segítheti elő pénzügyi sikereit?

Szüksége van pénzügyei gondtalan kézben tartásához olyan szolgáltatóra, akiknél biztonságban tudhatja minden ezzel kapcsolatos ügyét? Célszerű olyan könyvelő irodát megbízni...

Close