Kövess minket!
  
     

Divatszabályok, melyeket a franciáktól és az olaszoktól tanultunk

Divatszabályok, melyeket a franciáktól és az olaszoktól tanultunk
2017, szeptember 27.

Ha divatról beszélünk, leginkább két meghatározó európai ország jut eszünkbe: Franciaország és Olaszország. A legnevesebb tervezők otthonai, ahol fellelhetőek a legstílusosabb és legjobb minőségű divatáruk. De vajon mit tanított ez a két nemzet a világnak a trendről, mit érdemes tudni az olasz és francia divatáruk világáról?

Talán túlzás nélkül megállíthatjuk, hogy az olasz divatáru megtestesíti az eleganciát és a magabiztos lazaságot. Éppen ezért az olaszok egyik fő szabálya, hogy soha ne vedd le a napszemüvegedet, hiszen mindenkinek jól áll, és rejtélyesen szexi külsőt kölcsönöz viselőjének. Valamivel komolyabb olasz divatszabály az, hogy igenis adjunk a minőségi anyagokra, hiszen az elegáns öltözet hosszú távon kifizetődik. Egyfajta „öltözz ahhoz az élethez, amit élni szeretnél” logika alapján válasszunk olasz divatárut. Másik betartandó divattipp, hogy öltözzünk rétegesen, és ne féljünk a színektől. Ez a férfiakra is vonatkozik, az olasz férfiak bátran vesznek fel színes öltözéket, és előszeretettel öltözködnek rétegesen: póló, ing, mellény, öltöny, kabát.

A franciáknak is megvannak a kedvelt divatszabályai, ezek közül az első az, hogy tegyél a divatszabályokra. Alakítsd ki a saját stílusod, és az alapján öltözködj, ne az aktuális trendeket kövesd. Persze attól még vannak klasszikus francia divatszabályok is, például a ballonkabát viselése, mely gyakorlatilag bármilyen öltözékhez illik, és sosem megy ki a divatból. A francia divatáruk esetében fontos, hogy megfelelő legyen a méretük. Ez közhelyesen hangzik, de ha jobban belegondolunk, hányszor vettünk olyan ruhát, ami nem passzolt tökéletesen, de már fáradtak voltunk tovább keresgélni, rögtön megértjük a szabály fontosságát. Nem az élénk színvilág jellemző a francia divatárukra, inkább az olyan semleges, mindenhez passzoló színek, mint a fekete, fehér, bézs és barna.

Önhöz melyik stílus áll közel, a színesen elegáns olasz, vagy a klasszikusan laza francia divat? Szerencsére nem kell választania, mert nálunk olasz és francia divatárukat, cipőket, táskákat és egyéb kiegészítőket is talál! További információért látogasson el honlapunkra, a www.creativenailsbeautybox.hu webcímre, és ismerje meg termékeinket! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-619-4198-as telefonszámon, illetve az info@creativenailsbeautybox.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
mesterszakacs.eu_1709
Mi legyen a mai menü? – Merítsen ihletet változatos online receptekből!

A kulináris élmények bearanyozzák a hétköznapokat, főleg akkor, ha nemcsak étteremben élvezheti az ízletes fogásokat, hanem otthonában is. Ahhoz, hogy...

Close