Kövess minket!
  
     

Burkolja radiátorát stílusosan, perforált lemezzel!

Burkolja radiátorát stílusosan, perforált lemezzel!
2016, október 6.

Szeretné otthonában, irodájában eltakarni a fűtőtesteket, de ennek megoldására még nem talált megfelelő eszközt? Több szempontot is szükséges figyelembe vennie, így többek között azt is, hogy a kiválasztott anyagnak át kell eresztenie a hőt. Perforált lemezzel nagyszerűen kivitelezhető ez a feladat, ráadásul esztétikailag is megfelelő lehet bármely helyiségében.

A lakás, az iroda, az üzlet berendezését többféle anyag felhasználásával van lehetőség egyedivé, stílusossá, ugyanakkor praktikussá alakítani, és számos kreatív ötlettel tehető egyre szebbé a kiválasztott helyiség. A lakberendezési tárgyak, át nem helyezhető eszközök esetében is megtalálhatjuk annak a módját, hogy utólagosan módosítsuk ezeket. Előfordulhat, hogy radiátorainkat, gépészeti berendezéseinket szeretnénk eltakarni, de korszerű megoldást nem találunk a problémára. A modern technológiával készült perforált lemezeknek köszönhetően egyszerűen és elképzelésünk szerint teljesíthetjük ezt a feladatot. A többféle perforáció, anyagtípus és felület közül kedvünk szerint választhatjuk ki a számunkra legideálisabb, a környező berendezéshez leginkább illeszkedő perforált lemezt.

Radiátorai burkolatának szép és biztonságos megoldása céljából nálunk a legjobb minőségű anyagokhoz juthat. Perforált lemezeink tökéletesen tölthetik be szerepüket otthonában olyan lakberendezési elemként, ami kiválóan látja el a takarási funkciót. Egyedülálló termékeink széles kínálatával várjuk, a kiválasztott farost- vagy fémlemez táblákat rövid határidőn belül, kedvező feltételekkel juttatjuk el Önhöz. Perforált lemezeinkkel, és az egyéb, tőlünk rendelhető termékekkel kapcsolatban szerezzen bővebb információt honlapunkra látogatva, a www.locatelli-hungaria.hu –n!

Oldja meg a radiátorok burkolását különleges módon, egyedi ízlése szerint, perforált lemezek felhasználásával! Szerezze be megbízható cégünktől a szükséges anyagokat kedvező feltételekkel! Kérdései, észrevételei esetén, vagy ha tanácsra van szüksége, keressen bennünket bizalommal a 06-23-880890 –es telefonszámunkon, illetve az info@locatelli-hungaria.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fogászati eszköz webshop
Szuperszónikus hatékonyságú fogkefék gyerekeknek avagy az ultraszónikus fogkefék előnyei!

A helyes szájhigiénia kialakítása és a hatékony fogápolás megtanítása nem könnyű feladat. Az egyre másra hirdetett, jobbnál jobbnak kikiáltott fogkefék...

Close