Kövess minket!
  
     

Búcsúzzon el kedvencétől az állathamvasztás kegyeletteljes körülményei között!

Búcsúzzon el kedvencétől az állathamvasztás kegyeletteljes körülményei között!
2017, december 20.

Tart attól, hogy hamarosan végleg el kell búcsúznia kisállatától? Esetleg már meg is történt ez a szomorú eset, és nem tudja, hova fordulhatna segítségért? Annak érdekében, hogy minél nyugodtabb körülmények között, méltón kísérhesse utolsó útjára kedvencét, legjobb, ha az állathamvasztás mellett dönt.

Többségünk életében nagyon fontos szerepet kapnak az állatok, hiszen rengeteg örömet okozhatnak nekünk. Sokan kutyával, vagy macskával élünk együtt, de rengetegen vannak, akik más kisállatokkal érzik boldogabbnak magukat. Sajnos kedvencünk élete sem tart örökké, ezért fel kell készülnünk a legszomorúbb pillanatokra. Baleset, betegség, vagy idős kor miatt is előfordulhat, hogy örökre elbúcsúzik tőlünk. Ilyenkor kérdések sokasága fogalmazódik meg bennünk, amelyek közül a legfontosabb, hogy milyen módon kísérjük utolsó útjára. Kisállat hamvasztás mellett döntve megfelelő módon intézkedhetünk az elhelyezéséről. Állathamvasztást vállaló szolgáltatót felkeserve olyan emberek kezébe adhatjuk a feladatot, akik együtt éreznek velünk.

Egyéni igényeinek teljes mértékben megfelelve, az állathamvasztást kedvencéhez méltó módon lebonyolítva nyújtjuk megbízható szolgáltatásunkat. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy otthonában, vagy állattemetőben helyezhesse el a hamvakat. A tetem elszállítását, az állathamvasztást és az állat utolsó útjának lebonyolítását is teljesítjük. Bármilyen fajta állattal élt, vállaljuk a kegyeletteljes körülmények között történő elbúcsúztatását. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.animal-tem.hu internetes oldalunkon!

Mutasson tiszteletet és szeretetet kedvence halála után is, amikor végső útjára kíséri! Válassza az állathamvasztás lehetőségét! Kisállat hamvasztása ügyében, és bármilyen kérdéssel az állathamvasztással kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken! Hívjon bennünket a 06-20-319-9316-os telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@animal-tem.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
digitalisfototanfolyam.hu.17.12
Ajándékozzon kezdő fotós tanfolyamot az ünnepekkor!

Különleges ajándékkal szeretne kedveskedni egyik családtagja vagy ismerőse számára, akiről tudja, hogy régóta érdeklődik a fotós szakma rejtelmei iránt? Tudja,...

Close