Kövess minket!
  
     

Biztosítson méltó körülményeket a búcsúhoz háziállat hamvasztással!

Biztosítson méltó körülményeket a búcsúhoz háziállat hamvasztással!
2018, október 25.

Bármikor eljöhet a pillanat, amikor örökre el kell köszönnie kedvencétől? Súlyos betegsége, sérülése, vagy idős kora miatt szeretne időben felkészülni? Netán korábban már adódott nehézsége, és szeretné ezt most elkerülni? Háziállata hamvasztásával biztosíthatja a méltó körülményeket, és megadhatja a végtisztességet.

Mindegyikünknek van kedvenc kisállata, és ha szerencsések vagyunk, velünk együtt élhet. Sokan tartunk kutyát, macskát, vagy más állatot. Sajnos meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy az ő életük hamarabb véget ér, mint a miénk. Váratlan esemény következményeként előfordulhat, hogy még hamarabb elveszítjük kedvencünket. Ilyenkor rendkívül nehéz átgondolni, hogy pontosan mi a legjobb megoldás. Érdemes a háziállat hamvasztásról minél többet megtudnunk, hiszen ezen a módon biztosíthatjuk a búcsúztatás méltó körülményeit. A kisállat hamvasztás kulturált módon zajlik, és sokkal előnyösebb, mint kedvencünk eltemetése.

Kegyeleti háziállat hamvasztással és kapcsolódó szolgáltatásokkal segítünk kedvencétől méltó módon búcsúzni. A Word’s Eye Kft. munkatársaiként teljes körű segítséget nyújtunk. Felkészülten vállaljuk a tetem elszállítását, elhamvasztását, majd urnába helyezését. Különböző urnák közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Lehetőséget adunk fényképpel, szöveggel ellátott urna rendelésére is. Nem csak Budapesten állunk rendelkezésére, így nyugodtan kereshet bennünket más településről is. Mi is szeretjük a háziállatokat, ezért teljes mértékben azonosulni tudunk az átélt gyásszal. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kisállat hamvasztás méltó módon történjen. Informálódjon részletesen tevékenységünkről a www.animal-tem.hu weboldalunkon!

Búcsúzzon el méltó körülmények között kedvencétől! Válassza a háziállat hamvasztást, és tudja kisállatát végig jó kezekben! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-650-0251-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@animal-tem.hu címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
eurotextil.hu
Készüljön a hűvösebb napokra kiváló minőségű kabátszövetekkel!

Kiváló ötletei vannak a télikabátja elkészítéséhez, de nincs hozzá megfelelő ruha anyaga? Netán egyre több megrendelést fogad, és szeretne a...

Close